Registreer voordelig jouw .as domeinnaam

.as
116 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AS domein registreren bij Hostnet

De .as domeinnaam is afkomstig uit Amerikaans-Samoa. Het is voor iedereen mogelijk een .as domeinnaam te registreren. Heb je interesse in een .as domeinnaam? Dan kun je eerst jouw gewenste .as domeinnaam checken op beschikbaarheid. Vervolgens registreer je binnen enkele simpele stappen de .as domeinnaam op jouuw naam.

.AS: domeinnaam van Amerikaans-Samoa

Amerikaans-Samoa is een eilandengroep in de Stille Oceaan en is een van de 2 Amerikaanse koloniën op het zuidelijk halfrond. De officiële domeinextensie van Amerikaans-Samoa is de .as domeinnaam. Het .as domein kan door iedereen van over de hele wereld worden geregistreerd, er zijn geen restricties aan de registratie verbonden. In het Engels betekent het woord as 'als' en in die hoedanigheid wordt het .as domein dan ook vaak geregistreerd. Er zijn nog veel creatieve .as domeinnamen beschikbaar, dus check snel of uw gewenste .as domeinnaam nog vrij is.

Het .as domein checken en registreren

Heb je een goed idee voor een creatieve of interessante .as domeinnaam? Iedereen mag een .as domeinnaam kopen, dus check gelijk of de gewenste .as domeinnaam nog vrij is. Een .as domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken (-). Het minteken mag verder niet op de eerste en laatste plaats van het .as domein worden gezet. Geef online de gewenste .as domeinnaam aan ons door en wij zorgen ervoor dat het domein op jouw naam wordt geregistreerd.

Is jouw favoriete .as domein bezet? Kies dan voor een andere naam of extensie. Zo kun je eenvoudig bij Hostnet een:

.AS domeinnaam registreer je bij Hostnet

Hostnet regelt de registratie van jouw .as domeinnaam snel en adequaat. Je wordt juridisch rechthebbende van jouw .as domein en hebt de mogelijkheid om na het registreren van jouw .as domeinnaam aan de slag te gaan met jouw website. Wat voor soort website je ook wilt publiceren, Hostnet heeft altijd geschikte hosting voor je in huis. Wil je naast een .as domein nog andere domeinnamen registreren of jouw domeinnaam verhuizen? Ook dat is mogelijk bij Hostnet.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.