Registreer voordelig jouw .aw domeinnaam

.aw
1199 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AW domein registreren bij Hostnet

Het .aw domein is afkomstig uit Aruba en wordt met name geregistreerd door bedrijven die zakelijk actief zijn op Aruba. Heb jij interesse in een .aw domeinnaam? Dan kun je direct bij Hostnet jouw gewenste .aw domeinnaam checken op beschikbaarheid. En daarna eenvoudig registreren. Naast jouw domeinnaam registreren kun je bij ons terecht voor betrouwbare web- en e-mailhosting.

.AW top level domein van Aruba

.AW is de officiële top level domeinnaam van Aruba. Het eiland Aruba behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen en ligt 23 kilometer ten noorden van het Venezolaanse schiereiland Paraguaná. Vanaf 1996 heeft Aruba haar eigen domeinextensie: de .aw domeinnaam. De uitgevende instantie van .aw domeinnamen heeft besloten dat het alleen voor bedrijven en organisaties die zijn geregistreerd op Aruba, mogelijk is om het .aw domein te registreren. Is jouw bedrijf geregistreerd op Aruba? En wil je een .aw domeinnaam aanvragen? Dan ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1999 de specialist op het gebied van domeinregistraties en hosting.

.AW domeinnaam checken en registreren

Is je bedrijf of organisatie geregistreerd op Aruba? En wil je een .aw domeinnaam kopen? Een .aw domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je voor jouw .aw naam mag gebruiken, zijn de getallen 0-9, de letters a-z en het minteken. Daarbij is bepaald dat het minteken niet op de eerste plaats van de naam mag worden geplaatst. Vul de gewenste .aw domeinnaam in onze checker in en zie gelijk of het gewenste .aw domein nog vrij is. Je regelt vervolgens binnen enkele stappen de aanvraag van je .aw domeinnaam. Naar aanleiding van je aanvraag ontvang je van ons een e-mail met daarin een uitleg over de verdere registratieprocedure.

.AW en andere domeinen registreren

Zodra de .aw domeinnaam op jouw gegevens is geregistreerd, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Een Arubaanse .aw domeinnaam is een interessante domeinextensie als jouw bedrijf is gevestigd op Aruba. Naast de registratie van je .aw domein heeft Hostnet nog andere interessante domeinnamen voor jou in de aanbieding. Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina 'Prijzen domeinnamen'. Zo kun je ook een:

Wil je voor jouw .aw domeinnaam e-mail- of webhosting bestellen? Ook voor betrouwbare webhosting is Hostnet een goede keuze. Of als je jouw domeinnaam wilt verhuizen, zit je bij ons goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.