Registreer voordelig jouw .ax domeinnaam

.ax
109 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AX domein registreren bij Hostnet

Ben je geïnteresseerd in een .ax domeinnaam? Hostnet regelt de registratie van jouw .ax domein op een professionele en adequate wijze. Wij begeleiden je als je jouw .ax domeinnaam wilt registreren en geven deskundig advies waar nodig. Naast het registreren van jouw .ax domeinnaam kun je tevens bij ons terecht voor betrouwbare webhosting.

.AX domeinnaam uit Aland

Aland is een Finse regio met verregaande autonomie. Het is dan ook niet zo gek dat Aland in 2006 haar eigen domeinextensie claimde: de .ax domeinnaam. Een .ax domein is beschikbaar voor alle personen, bedrijven en organisaties. Wil je een .ax domeinnaam registreren? Dan kun je bij Hostnet snel jouw favoriete .ax domeinnaam checken of hij nog beschikbaar is. 

Jouw .ax domein checken en registreren

Heb je een goed idee voor een .ax domeinnaam? Controleer dan of de gewenste .ax domeinnaam nog vrij is. Een .ax domein bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens. De tekens die hiervoor zijn toegestaan, zijn de letters a tot en met z, de cijfers 0-9 en het minteken (-). Het minteken mag verder niet op de eerste en laatste plaats van de .ax domeinnaam worden gezet. Klaar? Dan kun je eenvoudig jouw .ax domeinnaam kopen bij Hostnet.

.AX domeinnaam aanvragen

Hostnet regelt de registratie van jouw .ax domein snel en deskundig. Vraag je .ax domeinnaam online bij ons aan en wij zorgen ervoor dat jij juridisch rechthebbende wordt van de aangevraagde naam. Nadat jouw .ax domeinnaam is geregistreerd, kun je gaan beginnen met het ontwerpen van jouw website. Voor alle soorten websites, of deze nu klein of zeer uitgebreid zijn, heeft Hostnet altijd geschikte hosting in huis. Wil je naast een .ax domeinnaam nog andere domeinnamen registreren? Ook dat regel je bij Hostnet. Je kunt bijvoorbeeld een:

Heeft u al een domein en wilt u uw domeinnaam verhuizen naar een andere provider? Dan bent u bij Hostnet aan het juiste adres. We helpen u graag met verhuizen.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.