Registreer voordelig jouw .bb domeinnaam

.bb
189 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BB domein registreren bij Hostnet

Wilt u een .bb domein registreren? Controleer en registreer uw .bb domeinnaam eenvoudig online bij Hostnet. Wij helpen u met uw .bb domeinregistratie en regelen de administratieve afhandeling. Zo hoeft u zich alleen maar bezig te houden met het bedenken van een goede .bb domeinnaam en de bijhorende website.

.BB domein: ccTLD van Barbados

Barbados is een eiland in het Caribisch gebied en behoort tot de Bovenwindse Eilanden van de Kleine Antillen. De .bb domeinnaam is het country code top level domein van Barbados. Sinds 1991 is het voor inwoners, bedrijven en organisaties van Barbados mogelijk om .bb domeinen aan te vragen en registreren. Deze regels voor een .bb domeinregistratie gelden overigens nog steeds. De aanvrager van een .bb domeinnaam moet een inwoner van Barbados zijn of zakelijk staan geregistreerd in Barbados.

.BB domeinnaam checken en registreren

Een .bb domeinnaam kan dus alleen worden geregistreerd door bewoners van Barbados of door bedrijven die zijn gevestigd in Barbados. Het .bb domein is dan ook uitermate aantrekkelijk voor bedrijven, ondernemingen en personen uit Barbados. Voldoet u aan de eisen en wilt u een .bb domeinnaam kopen? Dan moet u eerst uw gewenste domeinnaam checken op beschikbaarheid in onze domeinchecker. U vult hier uw .bb domeinnaam in van minimaal 2 en maximaal 63 tekens. Alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken zijn hierbij toegestaan. Is de ingevulde .bb domeinnaam nog vrij voor registratie? Leg uw .bb domein dan vandaag nog vast.

Regel uw .bb domeinregistratie bij Hostnet

Het .bb domein bestaat sinds 1991 en kan door inwoners en bedrijven gevestigd in Barbados worden geregistreerd. U controleert eenvoudig online of de gewenste .bb domeinnaam nog vrij is en kunt vervolgens binnen enkele stappen uw .bb domeinnaam registreren. Is het domein al bezet? Kies dan uit een van de andere domeinnamen. Zo kunt u ook een:

Wilt u gebruikmaken van e-mail onder uw .bb domeinnaam? Bekijkt u dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Als u naast het gebruik van e-mail ook een website onder uw .bb domein wilt plaatsen, leest u alle mogelijkheden na op onze webhostingpagina. Maar ook als u uw domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare partij, bent u bij Hostnet aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.