Registreer voordelig jouw .bj domeinnaam

.bj
499 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BJ domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van je .bj domeinnaam uit Benin ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Wij begeleiden je met jouw .bj domeinregistratie en regelen dat het .bj domein op je naam wordt geregistreerd. Je kunt direct jouw .bj domeinnaam checken op beschikbaarheid en deze online aanvragen.

.BJ domein: domeinnaam van Benin

Het country code top level domein van Benin is de .bj domeinnaam. De Republiek Benin is een Afrikaans land dat grenst aan Togo, Burkina Faso, Republiek Niger, Nigeria en de Baai van Benin. In 1996 werd in Benin het .bj domein geïntroduceerd voor de bevolking van Benin en de bedrijven die er zijn gevestigd. Tot op heden is het alleen voor personen, bedrijven en organisaties die zijn gevestigd in Benin mogelijk om een .bj domeinnaam te registreren. Heb je interesse in een .bj domein en kun je aantonen dat jij of jouw bedrijf is gevestigd in Benin? Controleer dan eerst of de gewenste .bj domeinnaam nog vrij is en vervolgens kun je jouw domeinnaam kopen bij Hostnet. 

.BJ domeinnaam checken en registreren

Is jouw bedrijf gevestigd in Benin? Of woon je in Benin? Een .bj domeinnaam kan worden aangevraagd door in Benin gevestigde personen en bedrijven. Je controleert simpel en snel online of het gewenste .bj domein nog beschikbaar is voor registratie. Een .bj domeinnaam kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens (a-z, 0-9 en koppelteken). Om de aanvraag van je .bj domein te voltooien, doorloop je eenvoudig de online stappen. Omdat je moet kunnen aantonen dat jij of jouw bedrijf is gevestigd in Benin legt Hostnet je in een e-mail uit wat je hiervoor dient te doen. Vervolgens Hostnet vraagt de .bj domeinnaam aan bij de uitgevende instantie van .bj domeinen. Op het moment dat het .bj domein op jouw naam is geregistreerd, krijg je van ons per e-mail een bevestiging.

Registreer jouw .bj domeinnaam bjj Hostnet

Hostnet is een deskundige hostingprovider die sinds 1999 op de internetmarkt actief is. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste hostingproviders van Nederland. Naast de registratie van je .bj domeinnaam regelen wij de aanvraag van alle wereldwijde beschikbare domeinextensies. Zo kun je eenvoudig ook een:

Naast alle soorten domeinnamen bieden wij aanvullende diensten voor jouw .bj domein aan. Van mailhosting tot Virtual Private Servers (VPS) en betrouwbare hosting voor websites. Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare provider, zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.