Registreer voordelig jouw .bm domeinnaam

.bm
199 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BM domein registreren bij Hostnet

Wilt u een domeinnaam registreren en heeft u gekozen voor een .bm domeinnaam? Een goede keuze, Hostnet regelt snel en voordelig de registratie van uw gewenste .bm domein. Nadat u heeft gecontroleerd of de .bm domeinnaam beschikbaar is, geeft u eenvoudig online de aanvraag voor uw .bm domeinregistratie aan ons door.

.BM domeinnaam van Bermuda

Bermuda is een overzees gebiedsdeel dat onder soevereiniteit staat van het Verenigd Koninkrijk en is gelegen in de Atlantische Oceaan. Sinds 1993 heeft Bermuda, dat met name bekend is geworden door de Bermudadriehoek, haar eigen domeinextensie: de .bm domeinnaam. .BM domeinnamen worden hoofdzakelijk gebruikt door bedrijven, organisaties en liefdadigheidsinstellingen in Bermuda zelf. Heeft u interesse in een .bm domeinnaam? Dan kun je online jouw gewenste domeinnaam checken op beschikbaarheid.

Online uw .bm domein aanvragen

Een .bm domeinnaam kan worden aangevraagd door bedrijven, organisaties en liefdadigheidsinstellingen die zijn gevestigd in Bermuda. Om een .bm domeinnaam te kopen, dient u eerst te checken of de .bm domeinnaam nog niet door iemand anders is geregistreerd. Vul een naam in van minimaal 3 en maximaal 50 karakters. U mag gebruiken als karakters: de letters a, z, de cijfers 0 -9 en het minteken (-). Is de gewenste .bm domeinnaam nog vrij? Vraag dan meteen online uw .bm domein bij ons aan en wij regelen dat de naam wordt geregistreerd.

Uw .bm domeinregistratie regelen bij Hostnet

Als u via onze online domeinchecker heeft gezien dat uw gewenste .bm domeinnaam nog vrij is, kunt u uw .bm domein bij ons aanvragen. Wij regelen vervolgens uw .bm domeinregistratie voor u. Wilt u naast het registreren van uw .bm domein andere extensies aanschaffen? Dan kunt u bijvoorbeeld ook een:

Wilt u een aanvullende dienst bestellen? Wij hebben een uitgebreid aanbod hostingdiensten in ons assortiment. Wilt u bijvoorbeeld e-mailen onder uw .bm domeinnaam? Bekijkt u dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Als u naast het gebruik van e-mail ook een website onder uw .bm domein wilt publiceren, leest u de mogelijkheden op onze webhostingpagina. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een of meerdere domeinnamen te verhuizen naar Hostnet.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.