Registreer voordelig jouw .bs domeinnaam

.bs
439 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BS domein registreren bij Hostnet

Wilt u een domeinnaam registreren en is uw keuze gevallen op een .bs domein uit de Bahama's? Dat is geen probleem, bij Hostnet regelt u snel en voordelig de registratie van uw gewenste .bs domeinnaam. Nadat u heeft gecontroleerd of het .bs domein beschikbaar is, geeft u eenvoudig online de aanvraag voor uw .bs domeinregistratie aan ons door. En kunt u uw .bs domeinnaam kopen.

.BS domeinnaam van de Bahama's

Het .bs domein is het landdomein van de Bahama's. Het Gemenebest van de Bahama's is een land in het Caribisch Gebied dat bestaat uit 700 eilanden en 2000 zand- en koraalplaten. In 1991 kreeg de Bahama's haar eigen domein, de .bs domeinnaam. De uitgevende instantie van het .bs domein is de Universiteit van de Bahama's. Deze Universiteit heeft in de regels van een .bs domeinregistratie opgenomen dat het voor iedereen mogelijk is een .bs domeinnaam aan te vragen en te registreren. Controleer of uw gewenste .bs domeinnaam nog vrij is om te registreren en vraag uw .bs domeinregistratie binnen enkele simpele stappen aan bij Hostnet.

.BS domein aanvragen

Heeft u uw gewenste .bs domeinnaam kunnen checken op beschikbaarheid? Dan vraagt u het .bs domein online aan bij Hostnet. Naar aanleiding van uw aanvraag sturen wij uw aanvraag door naar de Universiteit van de Bahama's die de registratie van uw .bs domein moet goedkeuren. Zodra wij een bevestiging hebben ontvangen dat de gewenste .bs domeinnaam op uw naam is geregistreerd, sturen wij u hierover een e-mail. Vanaf dat moment bent u de juridische houder van het .bs domein en kunt u bepalen wat u met de .bs domeinnaam gaat doen.

Regel uw .bs domeinregistratie bij Hostnet

Controleer via onze online domeinchecker of uw gewenste .bs domeinnaam van de Bahama's nog vrij is. U vult in de checker uw gewenste .bs domein in van minimaal 3 en maximaal 63 tekens. Alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken zijn hierbij toegestaan. Wilt u naast de registratie van uw .bs domeinnaam meerdere domeinamen aanschaffen? Bij Hostnet ben je aan het juiste adres. Zo kunt u een:

Wilt u een aanvullende dienst bestellen? Hostnet heeft een uitgebreid aanbod van verschillende hostingdiensten in het assortiment. Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van e-mail onder uw .bs domeinnaam? Bekijkt u dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Als u naast het gebruik van e-mail ook een website onder uw .bs domein wilt plaatsen, leest u de mogelijkheden op onze webhostingpagina. Wilt u domeinnamen verhuizen? Wij helpen u graag met overzetten naar Hostnet.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.