Registreer voordelig jouw .bt domeinnaam

.bt
279 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BT domein registreren bij Hostnet

Wilt u een domeinnaam registreren en is uw keuze gevallen op een .bt domein uit Bhutan? Dat is geen probleem, bij Hostnet regelt u snel en gemakkelijk de registratie van uw gewenste .bt domeinnaam. Nadat u heeft gecontroleerd of het .bt domein beschikbaar is, geeft u eenvoudig online de aanvraag voor uw .bt domeinregistratie aan ons door.

.BT domeinnaam van Bhutan

Het .bt domein is het officiële landdomein van Bhutan. Het Koninkrijk Bhutan is een Aziatisch land dat is gelegen tussen China en India. De Bhutaanse .bt domeinnaam bestaat sinds 1997 en geniet geen grote populariteit in Bhutan. De reden hiervoor ligt waarschijnlijk aan het feit dat Bhutan een van de minst ontwikkelde landen ter wereld is. .BT domeinamen zijn beschikbaar voor bedrijven en kunnen alleen worden geregistreerd als de aangevraagde .bt domeinnaam overeenkomt met de bedrijfsnaam of met een in Bhutan geldig handelsmerk. Voldoet u aan deze voorwaarden en heeft u interesse in een .bt domein? Dan kunt u uw gewenste domeinnaam checken op beschikbaarheid en uw .bt domeinnaam kopen binnen enkele stappen bij Hostnet.

Bhutaanse .bt domein aanvragen

Zodra u uw gewenste .bt domeinnaam heeft gecontroleerd op beschikbaarheid vraagt u het .bt domein online aan bij Hostnet. Naar aanleiding van uw aanvraag sturen wij u een e-mail met daarin de verdere procedure voor uw .bt domeinregistratie. U dient namelijk aan te tonen dat u aan de voorwaarden voor een .bt domeinregistratie voldoet. U geeft die informatie per e-mail aan ons door en wij sturen de aanvraag van uw .bt domeinnaam door naar de instantie die de uitgifte van .bt domeinen regelt. Op het moment dat wij een bevestiging hebben ontvangen dat het gewenste .bt domein op uw naam is geregistreerd, sturen wij u hierover een bevestiging per e-mail. Vanaf dat moment bent u de juridische houder van de .bt domeinnaam.

Regel uw .bt domeinregistratie bij Hostnet

Controleer via onze online domeinchecker of uw gewenste .bt domeinnaam uit Bhutan nog vrij is. U vult in de checker uw gewenste .bt domein in van minimaal 3 en maximaal 63 tekens. Alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken zijn hierbij toegestaan. Wilt u naast de registratie van uw .bt domeinnaam andere extensies aanvragen? Bij Hostnet kunt u bijvoorbeeld ook een:

Wilt u een aanvullende dienst bestellen? Hostnet heeft een uitgebreid aanbod van verschillende hostingdiensten in het assortiment. Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van e-mail onder uw .bt domeinnaam? Bekijkt u dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Als u naast het gebruik van e-mail ook een webtite onder uw .bt domein wilt plaatsen, leest u de mogelijkheden op onze webhostingpagina. Wilt u uw domeinnaam verhuizen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.