Registreer voordelig jouw .ca domeinnaam

.ca
33 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CA domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van je Canadese .ca domeinnaam ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Wij begeleiden je met jouw .ca domeinregistratie en regelen dat het .ca domein op je naam wordt geregistreerd. Check of jouw gewenste canadese .ca domeinnaam beschikbaar is en vraag deze meteen online aan.

.CA domein: Canadese domeinextensie

Het officiële top level domein van Canada is .ca. De eerste .ca domeinnaam is geregistreerd in 1988 en sindsdien is het .ca domein gegroeid met zo'n 20% per jaar. In april 2011 stond het aantal .ca domeinregistraties op bijna 1,7 miljoen. Omdat het Canadese .ca domein alleen is te registreren door staatsburgers of bedrijven uit Canada zijn de meeste .ca websites gericht op de Canadese markt.

Local presence voor jouw .ca domeinnaam

Indien je een Canadese .ca domeinnaam wilt registreren, is local presence in Canada vereist. De uitgevende instantie van .ca domeinnamen heeft bepaald aan welke voorwaarden een .ca aanvraag dient te voldoen. Voor een succesvolle registratie van een .ca domein dien je als eerste te beschikken over een Canadees telefoonnummer en woonadres. Daarnaast zijn er meerdere voorwaarden opgesteld die je kunt teruglezen in de volgende pdf. Voldoe je aan deze voorwaarden? Controleer dan meteen of de gewenste .ca domeinnaam nog vrij is voor registratie. Is hij vrij? Dan kun je meteen jouw .ca domeinnaam kopen bij Hostnet.

.CA domeinnaam registreren bij Hostnet

Ben je actief op de canadese markt en wil je een Canadese .ca website publiceren? Dan kun je bij Hostnet direct jouw gewenste .ca domeinnaam checken op beschikbaarheid. Een .ca domeinnaam kan bestaan uit minimaal 2 en maximaal tekens (a-z, 0-9 en koppelteken). Je doorloopt de online stappen en vraagt jouw .ca domeinnaam aan. Als reactie hierop ontvang je van Hostnet een e-mail met daarin een uitleg over de extra gegevens die benodigd zijn om de .ca domeinnaam definitief op je naam te kunnen registreren. Zodra je de benodigde informatie naar ons hebt gestuurd, dienen wij de aanvraag van jouw .ca domein in bij de uitgevende instantie voor .ca domeinnamen.

Registreer .ca domeinen bij Hostnet

Hostnet is een betrouwbare hostingprovider die bestaat sinds 1999. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste providers van Nederland. Naast de registratie van je Canadese .ca domeinnaam kunnen wij de aanvraag van de meeste beschikbare domeinextensies wereldwijd voor jou regelen. Zo kun je een:

Naast alle soorten domeinregistraties beiden wij extra diensten voor je .ca domein aan. Van e-mailhosting tot Virtual Private Servers en betrouwbare webhosting. Maar ook domeinnaam verhuizen. Dus, niet alleen voor je .ca domeinregistratie ben je bij Hostnet aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.