Registreer voordelig jouw .cc domeinnaam

.cc
33 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CC domein registreren bij Hostnet

.CC domeinen zijn een alternatief voor .com domeinnamen en kunnen door iedereen worden geregistreerd. Heeft u interesse in een .cc domeinnaam? Wacht dan niet te lang en registreer uw .CC domein online bij Hostnet.

.CC domein: ccTLD van Cocoseilanden

De .cc domeinextensie is het officiële landdomein van de cocoseilanden. De cocoseilanden zijn 2 atollen in de Indische Oceaan die zijn gelegen ten zuidwesten van Java. Het aantal .cc domeinregistraties vanuit het land zelf zijn er niet bijzonder veel, aangezien de cocoseilanden niet meer dan 600 inwoners telt. Het .cc domein wordt met name op een creatieve manier gebruikt en heeft in veel gevallen een andere betekenis. Voorbeelden van deze creatieve .cc domeinnamen zijn: country club, chat community, chamber of commerce en consulting company. Heeft u interesse in een .cc domeinnaam? Dan kunt u gelijk bij Hostnet uw gewenste .cc domeinnaam checken op beschikbaarheid.

Uw .cc domeinnaam checken en registreren

De uitgevende instantie van .cc domeinnamen VeriSign heeft het .cc domein voor iedereen ter wereld vrijgegeven, zodat het de concurrentie met .com domeinen kan aangaan. Het is dus voor iedereen mogelijk om een .cc domeinnaam te registreren. Heeft u een creatief idee voor uw .cc domein? Controleer of de gewenste naam nog voorhanden is. Een .cc domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 letters (a-z) en cijfers (0-9). Ook het gebruik van het koppelteken (-) is toegestaan, alleen niet aan het begin en aan het eind van de .cc domeinnaam.

.CC domeinregistratie regelt u bij Hostnet

Het .cc domein bestaat sinds 1997 en er zijn nog vele variaties voor uw .cc domeinnaam beschikbaar. U controleert online of het gewenste .cc domein nog vrij is, zodat u vervolgens binnen enkele stappen uw .cc domeinnaam kunt kopen. Heeft u interesse in andere domeinextensies? Dan bent u bij Hostnet aan het juiste adres. Zo kunt u een:

Wilt u kunnen e-mailen onder uw .cc domeinnaam? Kijkt u dan eens naar onze e-mailpakketten. Indien u naast het gebruik van e-mail ook een website onder uw .cc domein wilt plaatsen, leest u op onze webhostingpagina alles over onze hosting en servers.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.