Registreer voordelig jouw .cg domeinnaam

.cg
379 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CG domein registreren bij Hostnet

.CG domeinen zijn populaire domeinnamen in Congo-Brazzaville en kunnen door iedereen worden geregistreerd. Heeft u interesse in een .cg domeinnaam? Wacht dan niet te lang en registreer uw .cg domein online bij Hostnet.

.CG domein: ccTLD van Congo-Brazzaville

De .cg domeinextensie is het officiële landdomein van Congo-Brazzaville. Congo-Brazzaville of de Republiek Congo ligt in Centraal-Afrika en grenst aan Gabon, Kameroen, de centraal-Afrikaanse Republiek, Congo-Kinshasa en Cabinda van Angola. In 1997 werd het mogelijk in Congo-Brazzaville om .cg domeinnamen te registreren. Het .cg domein wordt dan ook het meeste gebruikt in Congo-Brazzaville. Het is voor iedereen mogelijk om een .cg domeinnaam te bestellen. Heeft u interesse? Bij Hostnet kunt u direct uw gewenste .cg domeinnaam checken op beschikbaarheid. Daarna kunt u eenvoudig uw .cg domeinnaam registreren.

Uw .cg domeinnaam checken en registreren

De uitgevende instantie van .cg domeinnamen heeft het .cg domein voor iedereen ter wereld vrijgegeven, zodat een .cg domeinnaam door iedereen kan worden geregistreerd. Doet u zaken in Congo-Brazzaville? Of heeft u een goed idee voor uw .cg domein? Controleer of de gewenste naam nog voorhanden is. Een .cg domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 letters (a-z) en cijfers (0-9). Ook het gebruik van het koppelteken is toegestaan, alleen niet aan het begin van de .cg domeinnaam.

.CG domeinregistratie regelt u bij Hostnet

Het .cg domein bestaat sinds 1997 en er zijn nog vele variaties voor uw .cg domeinnaam beschikbaar. U controleert online of het gewenste .cg domein nog vrij is, zodat u vervolgens uw domeinnaam kunt kopen. Heeft u interesse in andere domeinextensies? Dan bent u bij Hostnet aan het juiste adres. Zo kunt u onder andere een:

Wilt u uw domeinnaam verhuizen? We helpen u graag! Wilt u kunnen e-mailen onder uw .cg domeinnaam? Kijkt u dan eens naar onze e-mailpakketten. Indien u naast het gebruik van e-mail ook een website onder uw .cg domein wilt plaatsen, leest u op onze webhosting-pagina alles over onze hosting en servers.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.