Registreer voordelig jouw .ci domeinnaam

.ci
599 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CI domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van uw .ci domeinnaam uit de Ivoorkust bent u bij Hostnet aan het juiste adres. U controleert de beschikbaarheid van uw .ci domein gemakkelijk en snel via ons online bestelproces. Vervolgens vraagt u uw .ci domeinnaam bij ons aan en regelen wij uw .ci domeinregistratie.

.CI domein: top level domein van de Ivoorkust

De .ci domeinnaam is het officiële country code top level domein van de Ivoorkust. De Republiek Ivoorkust ligt in Afrika en grenst aan Liberia, Guinee, Mali, Burkina Faso, Ghana en de Golf van Guinee. De .ci domeinnaam is de afkorting van Côte d'Ivoire, de Franse benaming voor Ivoorkust. Het .ci domein bestaat sinds 1995 en er gelden strikte regels voor een .ci domeinregistratie. Zo kunnen .ci domeinnamen alleen worden aangevraagd door bedrijven. Daarbij moet de aangevraagde .ci domeinnamen overeenkomen met de bedrijfsnaam of met een in de Ivoorkust geldig handelsmerk.

Registreer uw .ci domeinnaam online

Voor de registratie van een .ci domein gelden dus de bovenstaande regels. Voldoet u aan deze voorwaarden en wilt u een .ci domeinnaam registreren uit de Ivoorkust? Dan kun je bij Hostnet direct jouw gewenste .ci domeinnaam checken op beschikbaarheid. Is het domein nog vrij? Dan kun je eenvoudig jouw .ci domeinnaam kopen bij Hostnet. De minimale lengte van een .ci domein is 3 en de maximale lengte is 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn alle letters van a tot en met z, de cijfers van 0 tot en met 9 en het minteken (-). Zodra wij de aanvraag voor uw .ci domeinregistratie hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail met extra uitleg over de procedure.

.CI domeinregistratie en hosting regelt u bij Hostnet

Hostnet is al jarenlang een begrip in Nederland. Met onze ervaring regelen wij uw .ci domeinregistratie uit de Ivoorkust snel en binnen enkele stappen online. Maar ook voor betrouwbare hosting voor uw .ci website hebben wij de beste oplossingen in huis. Heeft u naast een .ci domeinnaam nog meer domeinen op uw verlanglijstje? Hostnet biedt een groot aantal domeinextensies aan, zodat er zeker iets van uw gading bijzit. Zo kunnen ondernemers eenvoudig een:

Maar ook als u uw domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider bent u bij ons aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.