Registreer voordelig jouw .cl domeinnaam

.cl
71 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CL domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van uw Chileense .cl domeinnaam bent u bij Hostnet aan het juiste adres. U controleert de beschikbaarheid van uw .cl domein gemakkelijk en snel via ons online bestelproces. Vervolgens vraagt u uw .cl domeinnaam bij ons aan en regelen wij uw Chileense .cl domeinregistratie.

.CL domein: top level domein van Chili

Chili, waarvan de officiële benaming de Republiek Chili is, is een Zuid-Amerikaans land dat grenst aan Peru, Bolivia en Argentinië. Het country code top level domein van Chili is de .cl domeinnaam. Het .cl domein kan alleen worden aangevraagd en geregistreerd door personen, bedrijven en organisaties die officieel zijn gevestigd in Chili. Het kan dan ook niet anders dat de registratie van .cl domeinnamen voornamelijk afkomstig zijn uit Chili. In mei 2011 stond het aantal geregistreerde .cl domeinen op ruim 321.000.

Registreer uw .cl domeinnaam online

Voor de registratie van een Chileense .cl domein dient u een officieel adres in Chili te hebben. Wilt u een Chileense .cl domeinnaam registreren? Dan kunt u eenvoudig bij Hostnet een .cl domeinnaam checken op beschikbaarheid. Is het gewenste .cl domein nog vrij? Dan kunt u uw domeinnaam kopen bij ons. De maximale lengte van een .cl domein is 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn alle letters van a tot en met z, de cijfers van 0 tot en met 9 en het minteken (-). Zodra wij de aanvraag voor uw .cl domeinregistratie hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail met extra uitleg over de procedure.

Chileense .cl domeinregistratie en hosting regelt u bij Hostnet

Hostnet is al jarenlang een begrip in Nederland. Met onze ervaring regelen wij uw .cl domeinregistratie snel, voordelig en binnen enkele stappen online. Maar ook voor betrouwbare hosting voor uw .cl website hebben wij de beste oplossingen in huis. Heeft u naast een .cl domeinnaam nog meer domeinen op uw verlanglijstje? Hostnet biedt een groot aantal domeinextensies aan, zodat er zeker iets van uw gading bijzit. Zo kunt u binnen enkele klikken een:

Wilt u een of meerdere domeinnamen verhuizen naar een andere provider? Ook dan bent u bij Hostnet aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.