Registreer voordelig jouw .com.py domeinnaam

.com.py
229 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.COM.PY domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in het Paraguayaanse .com.py domein? Voor de registratie van jouw .com.py domeinnaam heb je het juiste adres gevonden. Hostnet is al sinds 1999 aanbieder van domeinnamen, betrouwbare webhosting en geavanceerde eigen servers. Je controleert en vraagt jouw .com.py domein eenvoudig online aan en Hostnet begeleidt je vervolgens met jouw .com.py domeinregistratie.

.COM.PY second level domein van Paraguay

Het country top level domein van Paraguay is de .py domeinnaam, een van de meest gebruikte second level domeinen onder .py is de commerciële .com.py domeinnaam. De Republiek Paraguay ligt in centraal Zuid-Amerika en grenst aan Bolivia, Brazilië en Argentinië. Het .com.py domein is een belangrijke domeinnaamextensie in Paraguay en wordt gebruikt voor websites uit Paraguay met commerciële en zakelijke doeleinden. Wil je een of meerdere .com.py domeinnamen kopen? Voor de registratie van .com.py domeinen is bepaald dat deze alleen kunnen worden aangevraagd door in Paraguay gevestigde personen en bedrijven. Voldoe je aan deze voorwaarde en kun je dit aantonen? Controleer en vraag jouw gewenste .com.py domeinnaam dan vandaag nog aan bij Hostnet.

Voorwaarden .com.py domeinregistratie

Een Paraguayaanse .com.py domeinnaam kan dus alleen worden geregistreerd door personen, bedrijven en instellingen die zijn gevestigd in Paraguay. Naar aanleiding van jouw .com.py domein-aanvraag sturen wij je een e-mail. Hierin vragen wij je om jouw aanwezigheid in Paraguay aan te tonen. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen wij je aanvraag van jouw .com.py domeinnaam door naar de uitgevende instantie van .com.py domeinen. Zij keurt de registratie goed en laat dat aan ons weten. Wij bevestigen de registratie van jouw .com.py domein per e-mail aan jou. Vanaf dat moment ben je de juridische rechthebbende van jouw .com.py domeinnaam en heb je zelf de keuze wat je met jouw naam gaat doen.

.COM.PY domeinnaam checken en aanvragen

Is jouw bedrijf gevestigd in Paraguay? Of heb je zelf de Paraguayaanse nationaliteit? In deze gevallen is het mogelijk om een .com.py domein aan te vragen. Als eerste dien je de gewenste .com.py domeinnaam te checken of hij nog beschikbaar is om te registreren. Daarna volg je de stappen in onze online bestelmodule en vraag je eenvoudig en snel jouw .com.py domein aan. De instantie die de uitgifte van .com.py domeinen regelt, heeft bepaald dat een .com.py domeinnaam uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mag bestaan. De tekens die je voor jouw .com.py domeinnaam kunt gebruiken, zijn de 26 letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-).

Registreer jouw .com.py domeinnaam bij Hostnet

Naast de registratie van jouw Paraguayaanse .com.py domeinnaam is het via Hostnet mogelijk om jouw domeinen op 1 plek te beheren door jouw domeinnamen te verhuizen. Maar ook om alle domeinnamen die wereldwijd worden aangeboden te registreren. Net als bij jouw .com.py domein, regel je de aanvraag van al jouw domeinnamen eenvoudig en snel online. Je kunt bijvoorbeeld een:

Heb je al bedacht wat je met jouw Paraguayaanse .com.py domeinnaam wilt gaan doen? Bij Hostnet heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden: e-mailhosting, webhosting en Virtual Private Servers.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.