Registreer voordelig jouw .co.tz domeinnaam

.co.tz
139 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CO.TZ domein registreren bij Hostnet

Registreer uw .co.tz domeinnaam uit Tanzania vandaag nog snel en voordelig via Hostnet. Controleer online of uw gewenste .co.tz domein nog beschikbaar is en regel vervolgens uw .co.tz domeinregistratie binnen enkele stappen. Door de .co.tz domeinnaam te kopen, wordt u juridisch rechthebbende van uw .co.tz domein.

.CO.TZ domein: Tanzania

Het .co.tz domein is een second level domein onder de .tz domeinextensie die het ccTLD is van Tanzania. De Verenigde Republiek Tanzania is een Oost-Afrikaans land dat grenst aan Congo-Kinshasa, Rwanda, Burundi, Oeganda, Kenia, Mozambique, Malawi en Zambia. Speciaal voor websites die een zakelijke connectie hebben met Tanzania is de .co.tz domeinnaam in het leven geroepen. Het is dan ook alleen voor in Tanzania gevestigde bedrijven mogelijk om het .co.tz domein aan te vragen en registreren. Heeft u een bedrijf in Tanzania en wilt u een commerciële website publiceren die serieus wordt genomen in Tanzania? Voer een domeincheck uit en registreer dan uw .co.tz domeinnaam.

.CO.TZ domeinnaam checken

Heeft u interesse in een .co.tz domeinnaam en is uw bedrijf gevestigd in Tanzania? In dat geval komt u in aanmerking voor een .co.tz domeinregistratie. Controleer eerst of het gewenste .co.tz domein beschikbaar is en kan worden geregistreerd. Is de naam vrij? Geef dan eenvoudig online aan dat u de gekozen .co.tz domeinnaam wilt registreren. Wij ontvangen vervolgens uw aanvraag en sturen u een e-mail. Hierin vragen wij u om ons bewijs toe te sturen van uw bedrijf dat is gevestigd in Tanzania. U dient dit naar ons te e-mailen, zodat wij uw .co.tz domein officieel kunnen aanvragen bij de uitgevende instantie van .co.tz domeinnamen. Op het moment dat uw .co.tz domeinregistratie is goedgekeurd, sturen wij per e-mail een bevestiging.

.CO.TZ en andere domeinen registreren bij Hostnet

Naast .co.tz domeinnamen heeft Hostnet een groot assortiment met andere domeinextensies. Wilt u naast uw .co.tz domeinnaam meerdere domeinen registreren? Dat is geen probleem, u controleert en registreert al uw domeinnamen eenvoudig en snel online. Zo kunt u onder andere een:

Om gebruik te kunnen maken van e-mail en/ of een website te plaatsen onder uw .co.tz domein, heeft Hostnet meerdere hostingoplossingen voor u in huis. Voor het gebruik van e-mail heeft de de keuze uit een van onze e-mailpakketten. Indien u naast e-mailen ook een website onder uw .co.tz domeinnaam wilt plaatsen, bekijk dan onze webhosting. Heeft u meerdere domeinen en wilt u deze op 1 plek beheren? Laat dan uw domeinnamen verhuizen naar Hostnet.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.