Registreer voordelig jouw .cv domeinnaam

.cv
233 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CV domein registreren bij Hostnet

De .cv domeinnaam is afkomstig uit Kaapverdië en kan worden geregistreerd door bedrijven indien het handelsmerk of de bedrijfsnaam overeenkomt met de domeinnaam. Val je onder deze doelgroep en wil je een .cv domeinnaam registreren? Controleer en registreer jouw Kaapverdische .cv domeinnaam snel online bij Hostnet.

.CV domein: ccTLD van Kaapverdië

Kaapverdië, de Kaapverdische eilanden, Cabo Verde ofwel de Republiek Kaapverdië is een eilandengroep voor de westkust van Afrika. Vanaf 1996 heeft Kaapverdië haar eigen country code top level domein: de .cv domeinnaam. Een .cv domein kan worden aangevraagd door bedrijven indien de domeinnaam overeenkomt met het handelsmerk of de bedrijfsnaam.

Jouw .cv domeinnaam checken en registreren

De uitgevende instantie van .cv domeinnamen heeft bepaald dat niet iedereen het .cv domein kan aanvragen. Wil je een .cv domeinnaam kopen? Controleer via een online domeincheck of het gewenste .cv domein nog voorhanden is om te registreren. Een .cv domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 letters (a-z) en cijfers (0-9). Ook het gebruik van het koppelteken (-) is toegestaan, alleen niet aan het begin en aan het eind van het .cv domein. Geef de aanvraag voor de registratie van jouw .cv domeinnaam online aan ons door en wij begeleiden je verder per e-mail.

.CV domeinregistratie regel je bij Hostnet

Het .cv domein bestaat sinds 1996 en er zijn nog vele variaties voor jouw .cv domeinnaam beschikbaar. Je controleert online of het gewenste .cv domein nog vrij is en regelt vervolgens binnen enkele stappen de aanvraag voor jouw .cv domeinnaam. Wil je naast .cv domein meerdere domeinnamen aanvragen? Bij Hostnet vind je een uitgebreid aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Heb je al een .cv domein, maar wil je jouw domeinnaam verhuizen naar een betrouwbare partij? Dan zit je bij Hostnet goed. Heb je al bedacht wat je met jouw .cv domein wilt gaan doen? Wij hebben meerdere mogelijkheden voor je in huis. Wil je kunnen e-mailen onder jouw .cv domeinnaam? Kijk dan eens naar onze e-mailpakketten. Indien je naast het gebruik van e-mail ook een website onder jouw .cv domein wilt plaatsen, lees je op onze hosting-pagina alles over onze webhosting en virtuele servers.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.