Registreer voordelig jouw .cz domeinnaam

.cz
33 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CZ domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van jouw Tsjechische .cz domeinnaam ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Je checkt en registreert jouw .cz domein gemakkelijk via ons online bestelproces. Een .cz domeinnaam registreren is nog nooit zo simpel geweest.

.CZ domeinnaam: ccTLD van Tsjechië

Het country code top level domein van Tsjechië is .cz. Voor 1993 werd de domeinextensie .cs gebruikt voor Tsjechoslowakije. In 1993 is Tsjechoslowakije opgedeeld in 2 landen: Tsjechië en Slowakije en zijn de .cz domeinnamen ontstaan. Het .cz domein wordt met name gebruikt voor Tsjechische websites die worden geregistreerd door inwoners en bedrijven in Tsjechië. De .cz domeinextensie is vrijgegeven en kan door iedereen worden geregistreerd. Begin april 2011 stond het totaal aantal .cz domeinregistraties op 788.374. Met een groei van ruim 19% in 2010 is het Tsjechische .cz domein een van de snelst groeiende domeinen in Europa.

Registreer jouw .cz domein online

Er zijn geen restricties verbonden aan .cz domeinregistraties. Voor het vastleggen van .cz domeinnamen is het niet vereist om in Tsjechië te zijn gevestigd. Wil je een Tsjechische .cz domeinnaam kopen? Controleer via een online domeincheck of de naam nog niet door iemand anders is vastgelegd. Is het gewenste .cz domein nog vrij? Registreer jouw .cz domeinnaam eenvoudig online bij Hostnet. De maximale lengte van een .cz domein is 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn alle letters van a tot en met z, de cijfers van 0 tot en met 9 en het minteken (-). Zodra jouw .cz domeinregistratie succesvol is uitgevoerd, ontvang je per e-mail een bevestiging.

.CZ domeinregistratie en hosting regel je bij Hostnet

Hostnet is al jarenlang een begrip in Nederland. Met onze ervaring regelen wij jouw .cz domeinregistratie snel, voordelig en binnen enkele stappen online. Maar ook voor betrouwbare hosting voor jouw .cz website hebben wij de beste oplossingen in huis. Heb je naast een .cz domeinnaam nog meer domeinen op jouw verlanglijstje? Hostnet biedt een groot aantal domeinextensies aan, zodat er zeker iets van jouw gading bijzit. Je kunt onder meer een:

Heb je al een .cz domein en wil je jouw domeinnaam verhuizen naar een betrouwbare partij? Ook dan zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.