Registreer voordelig jouw .dz domeinnaam

.dz
369 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.DZ domein registreren bij Hostnet

.DZ domeinnaam kopen? De .dz domeinnaam uit Algerije wordt met name geregistreerd door bedrijven en personen die zijn gevestigd in Algerije. Wil je een .dz domeinnaam registreren? Wacht dan niet te lang en controleer of jouw gewenste .dz domeinnaam beschikbaar is. Vervolgens vraag je jouw .dz domein eenvoudig aan bij Hostnet.

.DZ domein: TLD van Algerije

De .dz domeinnaam is het top level domein van Algerije. De Democratische Volksrepubliek Algerije is een Noord-Afrikaans land dat ligt tussen Marokko en Tunesië en verder grenst aan de Westelijke Sahara, Mauritanië, Mali, Niger, Libië en de Middellandse Zee. Het .dz domein bestaat sinds 1994 en kan worden aangevraagd door in Algerije geregistreerde bedrijven. Daarbij moet de aangevraagde .dz domeinnaam overeenkomen met de bedrijfsnaam of met een in Algerije geldig handelsmerk. Voldoe je aan deze voorwaarden en heb je interesse in het Algerijnse .dz domein? Check dan meteen of jouw gewenste .dz domeinnaam nog vrij is via een online domeincheck.

Online jouw .dz domeinnaam checken en registreren

Een .dz domein kan dus alleen worden aangevraagd door bedrijven die zijn geregistreerd in Algerije. Daarbij geldt dat de aangevraagde .dz domeinnaam moet overeenkomen met de bedrijfsnaam of met een in Algerije geldig handelsmerk. Voldoe je aan deze voorwaarden? Je regelt de registratie van jouw .dz domein snel en voordelig via Hostnet. Je checkt via onze online domeinchecker of de gewenste .dz domeinnaam vrij is en kan worden geregistreerd. Je geeft met één klik op de knop aan welke naam je wilt aanvragen. Een .dz domeinnaam bestaat uit minimaal 2 tekens en maximaal 24 tekens. De tekens die je voor jouw .dz domein kunt gebruiken, zijn de letters uit het alfabet (a-z), de getallen 0 tot 9 en het minteken (-). .DZ domeinnamen mogen niet beginnen en eindigen met het minteken.

Hostnet: voor jouw .dz domeinregistratie

Ben je met jouw bedrijf zakelijk actief in Algerije? En wil je jouw bedrijfsnaam vastleggen als .dz domeinnaam? Controleer en registreer jouw .dz domein eenvoudig via Hostnet. Wij bestaan sinds 1999 en zijn specialist op het gebied van domeinregistraties, betrouwbare webhosting en geavanceerde virtuele servers. Maar ook als je een of meerdere domeinnamen wilt verhuizen. Niet alleen voor .dz domeinen is Hostnet jouw partner, maar ook voor de populaire domeinen zoals .nl, .eu, .com, .nu en .be kun je bij Hostnet terecht. Ben je naast een .dz domeinnaam op zoek naar bijzondere domeinnamen? Kijk hier voor een overzicht van alle extensies die Hostnet kan leveren. Je kunt bijvoorbeeld een:

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.