Registreer voordelig jouw .ec domeinnaam

.ec
92 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.EC domein registreren bij Hostnet

Wil je een .ec domein registreren? Deze populaire .ec domeinnaam uit Ecuador kun je natuurlijk ook via Hostnet registreren. Controleer eerst of de gewenste .ec domeinnaam nog beschikbaar is om vervolgens jouw .ec domein bij Hostnet aan te vragen. Wij regelen daarna jouw .ec domeinregistratie snel en adequaat.

.EC: domein uit Ecuador

De Republiek Ecuador is een Zuid-Amerikaans land dat in het Spaans 'evenaar' betekent. De .ec domeinnaam bestaat sinds 1991 en is het officiële top level domein van Ecuador. Een .ec domeinnaam kan door iedereen worden aangevraagd. Je hoeft dus niet de Ecuadoraanse nationaliteit te hebben of zaken te doen met Ecuador. Controleer en registreer jouw .ec domein via Hostnet en je wordt de juridische rechthebbende van jouw Ecuadoraanse domeinnaam.

.EC domeinnaam registreren

Wil je een Ecuadoraanse .ec domeinnaam kopen? Controleer dan eerst of de naam die je wilt vastleggen nog beschikbaar is via een online domeincheck. Vervolgens vraag je jouw .ec domeinnaam eenvoudig online bij ons aan. Een .ec domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 65 karakters. De karakters die je mag gebruiken, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken (?). Letters met accenten zijn voor een .ec domein niet toegestaan.

Controleer en registreer jouw .ec domein bij Hostnet

Zodra je hebt gecontroleerd of de gewenste .ec domeinnaam vrij is, geef je jouw aanvraag online aan ons door. Wij regelen vervolgens jouw .ec domeinregistratie snel en adequaat. Hostnet is sinds 1999 actief op het gebied van domeinregistraties, hosting en Virtual Private Servers. Dus naast de registratie van jouw .ec domeinnaam helpen wij je graag met het uitzoeken van geschikte hosting of een passende server. Heb je nog interesse in andere domeinextensies? Bij ons vind je een breed aanbod. Zo kun je onder meer een:

Heb je al een of meerdere domeinen in bezit? Beheer ze eenvoudig op 1 plek door je domeinnamen te verhuizen naar Hostnet.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.