Registreer voordelig jouw .ee domeinnaam

.ee
89 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.EE domein registreren bij Hostnet

De .ee domeinnaam komt uit Estland en is een populaire domeinextensie. Wil je een .ee domeinnaam kopen? Controleer en registreer jouw Estlandse .ee domeinnaam snel bij Hostnet. Wij handelen jouw .ee domeinregistratie deskundig en adequaat af.

.EE: domein van Estland

De .ee domeinnaam is het top level domein van Estland. De Republiek Estland ligt in Noordoost-Europa en grenst aan de Oostzee, de Finse Golf, Rusland en Letland. Sinds 1992 beschikt Estland over haar eigen landdomeinnaam: het .ee domein. De uitgevende instantie van .ee domeinnamen heeft bepaald dat een .ee domeinnaam door Europese personen en bedrijven is aan te vragen. Het hebben van een administratief contactpersoon in Estland is sinds 2015 niet meer noodzakelijk.

.EE domeinnaam registreren

Wil je een Estlands .ee domein registreren? Controleer dan eerst via een online domeincheck of de naam die je wilt vastleggen nog beschikbaar is. Vervolgens vraag je jouw .ee domein eenvoudig online bij ons aan. Naar aanleiding van jouw .ee domeinaanvraag sturen wij je een e-mail. Hierin leggen wij uit welke informatie wij van je nodig hebben om een .ee domeinnaam te registreren. Zodra wij alle benodigde informatie van jou hebben ontvangen, sturen wij de aanvraag van jouw .ee domein door naar de uitgevende instantie van .ee domeinen. Deze regelt vervolgens de registratie van jouw .ee domeinnaam op jouw naam. 

Controleer en registreer jouw .ee domein bij Hostnet

Een .ee domeinnaam kan bestaan uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De nummers 0-9, de letters a-z en het minteken (-) kunnen worden gebruikt voor een .ee domein. Zodra je hebt gecontroleerd of de gewenste .ee domeinnaam vrij is, geef je jouw aanvraag online aan ons door. Wij regelen vervolgens jouw .ee domeinregistratie snel en adequaat. Heb je interesse in meerdere domeinextensies. Bij Hostnet vind je een breed aanbod. Zo kun je onder meer een:

Hostnet is sinds 1999 actief op het gebied van domeinregistraties, hosting en Virtual Private Servers. Dus niet alleen voor de registratie van jouw .ee domeinnaam ben je bij ons aan het juiste adres. Want ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen, zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.