Registreer voordelig jouw .eg domeinnaam

.eg
649 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.EG domein registreren bij Hostnet

Wil je een .eg domeinnaam kopen? Deze .eg domeinnaam uit Egypte vraag je natuurlijk ook via Hostnet aan. Controleer eerst of de gewenste .eg domeinnaam nog beschikbaar is om vervolgens jouw .eg domein bij Hostnet aan te vragen. Wij regelen daarna jouw .eg domeinregistratie snel en adequaat.

.EG: top level domein uit Egypte

.EG is de top level domeinextensie uit Egypte. De Arabische Republiek Egypte ligt in het noordoosten van Afrika en grenst aan de Middellandse Zee, de Gazastrook, Israël, de Rode Zee, Soedan en Libië. De registry Egyptian Universities Network geeft .eg domeinen uit. Een .eg domeinnaam kan worden aangevraagd door in Egypte gevestigde personen en bedrijven.

Egyptische .eg domeinnaam registreren

Heb je een bedrijf in Egypte geregistreerd en doe je zaken met Egypte? Ben je in Egypte gevestigd? Je bent bij Hostnet aan het juiste adres voor een gedegen afhandeling van jouw .eg domeinnaamaanvraag. Controleer eerst via een online domeincheck of de naam die je wilt vastleggen nog beschikbaar is. Vraag vervolgens jouw .eg domeinnaam eenvoudig online bij ons aan. Wij sturen je naar aanleiding van jouw .eg domeinaanvraag een e-mail met een uitleg over wat je moet doen om jouw .eg domeinnaam definitief te kunnen registreren. Zodra wij de juiste gegevens van jou hebben ontvangen, vragen wij jouw .eg domeinnaam aan bij de uitgevende instantie van Egyptische domeinnamen.

Controleer en registreer jouw .eg domein bij Hostnet

Een Egyptische .eg domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 40 karakters. De karakters die je mag gebruiken, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-). Zodra je hebt gecontroleerd of de gewenste .eg domeinnaam vrij is, geef je jouw aanvraag online aan ons door. Wij vragen jouw .eg domein aan bij de uitgevende instantie van .eg domeinen. Dit doen wij snel en adequaat en zodra het .eg domein op jouw naam is geregistreerd, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Heb je naast .eg interesse in andere domeinextensies? Bij Hostnet vind je een ruim aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Hostnet is sinds 1999 actief op het gebied van domeinen, hosting en Virtual Private Servers. Dus naast de registratie van jouw .eg domeinnaam helpen wij je graag met het uitzoeken van geschikte hosting of bij jouw domeinnaam verhuizen.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.