Registreer voordelig jouw .fi domeinnaam

.fi
37 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.FI domein registreren bij Hostnet

Wil je een Finse .fi domeinnaam registreren? Dan ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Je checkt bij ons eenvoudig of het gewenste .fi domein nog voorhanden is en vraagt daarna jouw .fi domeinnaam bij ons aan. Wij helpen je vervolgens om jouw .fi domeinregistratie correct af te handelen, zodat je snel over jouw eigen .fi domein beschikt.

.FI domeinnamen uit Finland

Het .fi domein is het country code top level domein van Finland en bestaat sinds 1986. Een Finse .fi domeinnaam kan worden aangevraagd door in Finland geregistreerde personen en bedrijven. Het is dus logisch dat het Finse .fi domein met name wordt gebruikt voor Finse websites en door bedrijven die zich op de Finse markt richten. Op 1 januari 2011 waren er ruim 250.000 Finse .fi domeinen geregistreerd. Doe je zaken in Finland en is jouw bedrijf geregistreerd in Finland? Of ben je Fins en kun je dit aantonen? Vraag dan vandaag nog jouw .fi domeinnaam bij Hostnet aan.

Finse .fi domeinen registreren

Het is dus alleen voor in Finland geregistreerde personen en bedrijven mogelijk om een Finse .fi domeinnaam te kopen. De uitgevende instantie van Finse .fi domeinen vraagt bij een .fi domeinregistratie om bewijsstukken. Zodra je jouw gewenste .fi domeinnaam via een online domeincheck bij ons hebt gecontroleerd en aangevraagd, sturen wij je een e-mail. In deze e-mail leggen wij je uit welke bewijsstukken je naar ons dient op te sturen. Als wij alles van je hebben ontvangen, sturen wij jouw aanvraag door naar de uitgevende instantie van .fi domeinen en wordt de Finse .fi domeinnaam voor jou geregistreerd.

Registreer jouw .fi domeinnaam via Hostnet

Een Finse .fi domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens. De tekens die zijn toegestaan, zijn de letters a - z , de cijfers 0 -9 en het koppelteken (-). Een .fi domeinregistratie begint met het controleren of het gewenste .fi domein nog vrij is om te registreren. Nadat je jouw .fi domeinnaam hebt aangevraagd, begeleidt Hostnet je tot aan jouw definitieve .fi domeinregistratie. Naast het registreren van Finse .fi domeinnamen kan Hostnet je ook helpen met de registratie van andere domeinextensies. Je kunt bijvoorbeeld een:

Heb je al een domein in bezit? Dan kun je jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet, zodat je ze op 1 plek beheert. Of wil je kunnen e-mailen en een website plaatsen onder jouw pas geregistreerde .fi domeinnaam? Ook voor betrouwbare hosting is Hostnet een goede keuze.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.