Registreer voordelig jouw .gi domeinnaam

.gi
189 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.GI domein registreren bij Hostnet

Wil je het .gi domein uit Gibraltar registreren? Bekijk eerst of de gewenste .gi domeinnaam beschikbaar is en doe jouw aanvraag eenvoudig online. Hostnet is de specialist op het gebied van domeinregistraties en hosting, en heeft alle kennis in huis om je te helpen met jouw .gi domeinregistratie.

.GI domein: domeinnaam uit Gibraltar

Gibraltar is een overzees gebiedsdeel onder de soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk dat ligt in het uiterste zuiden van Spanje aan de Straat van Gibraltar. De .gi domeinnaam is sinds 1995 de domeinextensie voor Gibraltar. De uitgevende instantie van .gi domeinen heeft bepaald dat het .gi domein alleen kan worden geregistreerd door bedrijven en organisaties die afkomstig zijn uit Gibraltar. Voor de registratie van een .gi domeinnaam is dan ook een officieel adres in Gibraltar vereist. Voldoe je hieraan en wil je een of meerdere .gi domeinnamen kopen? Controleer dan via een online domeincheck of de gewenste .gi domeinnaam nog vrij is.

.GI domeinnaam aanvragen

Zoals hierboven al is omschreven, komen alleen bedrijven en organisaties die zijn gevestigd in Gibraltar in aanmerking voor een .gi domeinregistratie. Heb je een bedrijf in Gibraltar en wil je een .gi domeinnaam aanvragen? Controleer of het gewenste .gi domein nog vrij is. Een .gi domeinnaam moet verder aan de volgende eisen voldoen:

  • een .gi domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens;
  • letters, cijfers en het minteken mogen worden gebruikt;
  • het minteken kan niet worden geplaatst aan het begin en eind van de .gi domeinnaam.

.GI domeinregistratie en hosting via Hostnet

Heb je al een idee wat je met jouw .gi domeinnaam uit Gibraltar wilt gaan doen? Je hebt bij Hostnet de keuze uit verschillende mogelijkheden. Voor het beheren van jouw .gi domein bieden we je verschillende gratis opties aan: bijvoorbeeld domeinnaam doorsturen, DNS-beheer en Wijziging nameservers. Wil je jouw .gi domeinnaam actief gaan gebruiken? Met een e-mailpakket naar keuze krijg je de beschikking over e-mailfunctionaliteiten onder jouw .gi domein, zodat je altijd per e-mail bereikbaar bent. Indien je naast het gebruik van e-mail ook een website onder jouw .gi domeinnaam wilt plaatsen, heb je de keuze uit webhosting en Virtual Private Servers (VPS). Wil je andere domeinnamen registreren? Ook dan zit je bij Hostnet goed. Je vindt bij ons een ruim aanbod in exensies. Zo kun je onder meer een:

Ben je al in het bezit van een domeinnaam? Laat je domeinnaam verhuizen naar Hostnet, zodat je ze beheert op 1 plek. Regel jouw .gi domeinregistratie en aanvullende diensten eenvoudig en voordelig bij Hostnet.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.