Registreer voordelig jouw .gm domeinnaam

.gm
151 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.GM domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in het Gambiaanse .gm domein? Controleer via een online domeincheck of de gewenste .gm domeinnaam nog beschikbaar is om te registreren. Vraag vervolgens het .gm domein binnen enkele, simpele stappen online bij ons aan. Hostnet is de specialist op het gebied van domeinregistraties, webhosting en virtual hosting en heeft alle kennis in huis om je te helpen met jouw .gm domeinregistratie.

.GM domeinnaam uit Gambia

De Republiek Gambia of bij ons bekend als Gambia is een land in Afrika dat grenst aan Senegal en de Atlantische Oceaan. In 1997 is in Gambia de .gm domeinnaam geïntroduceerd. Het is in 2 gevallen mogelijk om het .gm domein te registreren. Ten eerste is het voor personen en bedrijven die zijn gevestigd in Gambia mogelijk om een .gm domeinnaam aan te vragen. Ten tweede kan een .gm domein worden aangevraagd als de gewenste domeinnaam overeenkomt met een geldige bedrijfs- of merknaam.

.GM domeinregistratie

Het is dus in 2 gevallen mogelijk om een .gm domeinnaam aan te vragen. Indien je bent gevestigd in Gambia of als de aangevraagde .gm domeinnaam overeenkomt met een geldige bedrijfs- of merknaam. Voldoe je aan een van deze eisen en wil je een .gm domeinnaam kopen? Controleer eerst of de gewenste .gm domeinnaam nog beschikbaar is om te registreren en regel vervolgens jouw .gm domeinaanvraag online bij Hostnet. Een .gm domein dient aan de volgende eisen te voldoen:

  • een .gm domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters;
  • de letters van a tot z, de cijfers van 0 tot 9 en het minteken zijn toegestaan;
  • een .gm domeinnaam mag niet beginnen en eindigen met het minteken.

.GM domeinregistratie en webhosting via Hostnet

Heb je al een idee wat je met jouw Gambiaanse .gm domein gaat doen? Hostnet heeft een aantal interessante mogelijkheden voor je in petto. Voor het beheer van jouw .gm domeinnaam heb je de keuze uit meerdere gratis opties: bijvoorbeeld domeinnaam doorsturen, DNS-beheer en Wijziging nameservers. Wil je liever e-mailen onder jouw .gm domein? Met een e-mailpakket krijg je de beschikking over e-mailfunctionaliteiten onder jouw .gm domeinnaam. Indien je naast het gebruik van e-mail ook een website onder jouw .gm domein wilt publiceren, heb je de keuze uit onze betrouwbare hosting en Virtual Private Servers (VPS).

Meer domeinnamen registreren

Wil je naast een .gm domein meerdere domeinnamen aanvragen? Dat kan! Bij Hostnet heb je een ruim aanbod in domeinextensies. Zo kun je onder meer een:

Maar denk ook aan .info, .net of .store. Heb je al meerdere domeinen in bezit? Laat je domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.