Registreer voordelig jouw .gr domeinnaam

.gr
38 , 45 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.GR domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw Griekse .gr domeinnaam vandaag nog online bij Hostnet. Wij regelen de aanvraag van jouw .gr domein adequaat en snel. Naast .gr domeinregistraties zijn wij gespecialiseerd in webhosting voor alle soorten websites. Controleer of jouw gewenste .gr domeinnaam beschikbaar is en regel je domeinregistratie vandaag nog.

.GR domeinnaam: domeinen uit Griekenland

De .gr domeinextensie is het officiële top level domein van Griekenland. Het is sinds 1989 mogelijk om Griekse .gr domeinnamen te registreren. Vooral Grieken zelf hebben interesse in het .gr domein, maar ook personen en bedrijven die actief zijn in Griekenland of er connecties hebben, leggen een .gr domeinnaam vast. Begin 2011 stond de teller van het aantal Griekse .gr domeinregistraties op ruim 330.000. De mogelijkheden om een goede domeinnaam te registreren, zijn dus nog talrijk.

Registratievoorwaarden .gr domeinen

Er zijn geen speciale voorwaarden verbonden aan de registratie van een .gr domeinnaam. Bedrijven, organisaties en personen van over de hele wereld kunnen een .gr domeinnaam kopen. Voor .gr domeinregistraties geldt het principe van 'first come, first served'. Dit betekent dat als je de eerste bent die een geldige aanvraag voor een .gr domeinnaam doet, de naam ook daadwerkelijk aan jou wordt toegewezen. Een .gr domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je kunt gebruiken zijn de getallen 0-9, de letters a-z en het minteken (-). Een .gr domein mag echter niet beginnen en eindigen met het minteken. Klaar om te registreren? Dan is het verstandig om eerst jouw gewenste domeinnaam te checken op beschikbaarheid.

Griekse .gr domeinnaam registreren bij Hostnet

Heb je een goede .gr domeinnaam bedacht en is deze nog vrij om te registreren? Registreer jouw Griekse .gr domein dan binnen enkele stappen online bij Hostnet. Wij regelen vervolgens de aanvraag voor je bij de uitgevende instantie van .gr domeinen. Zodra de .gr domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Op dat moment is het .gr domein van jou en kun je zelf bepalen wat je ermee wilt doen. Zo is het mogelijk om te e-mailen onder jouw .gr domeinnaam, webhosting aan te vragen voor jouw .gr website of een eigen server te bestellen.

Meer domeinnamen registreren

Wil je naast een .gr domein ook andere domeinnamen aanvragen? Bij Hostnet zit je goed. Je vindt een ruim aanbod aan domeinextensies. Zo kun je onder andere een:

Maar denk ook aan .info, .net of .xyz. Heb je al een domein in bezit? Laat jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet, zodat je ze eenvoudig op 1 plek beheert.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.