Registreer voordelig jouw .hk domeinnaam

.hk
58 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.HK domein registreren bij Hostnet

Wil je een Hongkongse .hk domeinnaam registreren? Controleer of het gewenste .hk domein beschikbaar is en vraag de .hk domeinnaam gelijk bij ons aan. Wij regelen vervolgens jouw .hk domeinregistratie. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .hk website.

.HK domein: TLD van Hongkong

De .hk domeinnaam is het officiële top level domein van Hongkong. De officiële naam van Hongkong is de Speciale Bestuurlijke Regio Hongkong van de Volksrepubliek China en is gelegen in Zuidoost-Azië. Sinds 1990 heeft Hongkong haar eigen .hk domeinnaam. In eerste instantie moest je je aan strikte regels houden om deze domeinnaam te registreren. Inmiddels zijn die regels versoepeld en is het voor iedereen mogelijk een .hk domeinnaam te kopen. In mei 2011 stond het totaal aantal geregistreerde .hk domeinnamen op 78.817. Er staan dus nog vele mogelijkheden voor een goede .hk domeinnaam open. Aarzel daarom niet te lang en controleer en registreer jouw .hk domein vandaag nog bij Hostnet.

Hongkongse .hk domeinnaam registreren

Aan de registratie van een Hongkongse .hk domeinnaam zijn dus geen restricties verbonden. Het is voor iedereen mogelijk om een .hk domein aan te vragen. In eerste instantie was een .hk domeinnaam zeer populair onder de Hongkongse bevolking en bedrijven. Nu local presence niet meer is vereist, heeft de .hk domeinnaam veel meer aanzien gekregen over de gehele wereld. Omdat er nog niet zo veel .hk domeinen zijn geregistreerd, is het nu jouw kans om een goede .hk domeinnaam vast te leggen. Controleer online via een domeincheck of het het gewenste Hongkongse domein nog beschikbaar is en vraag jouw .hk domeinnaam vervolgens bij ons aan. Een naam mag bestaan uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens, waarbij de letters van het alfabet, de cijfers 0, 9 en het koppelteken (?) zijn toegestaan.

.HK domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet bestaat sinds 1999 en heeft een jarenlange ervaring met de registratie van de verschillende domeinextensies. Zo kun je onder meer een:

Ook voor de registratie van jouw Hongkongse .hk domeinnaam is Hostnet jouw partner. Zodra jouw aangevraagde .hk domein op jouw naam is geregistreerd, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Vanaf dan is de .hk domeinnaam van jou en beslis je zelf wat je ermee gaat doen. Zo is het mogelijk om te e-mailen onder jouw .hk domein, webhosting aan te vragen voor jouw .hk website of een eigen server te bestellen. Heb je al een .hk domein in bezit en wil je jouw domeinaam verhuizen naar een betrouwbare provider? Dan zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.