Registreer voordelig jouw .hn domeinnaam

.hn
92 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.HN domein registreren bij Hostnet

Wil je een .hn domein afkomstig uit Honduras registreren? Controleer of de gewenste .hn domeinnaam nog vrij is via een domeincheck om te registreren en vraag het .hn domein gelijk bij ons aan. Wij regelen vervolgens binnen mum van tijd jouw .hn domeinregistratie. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .hn website.

.HN domein: ccTLD van Honduras

Honduras ligt in Centraal-Amerika en grenst aan Guatemala, El Salvador en Nicaragua. In 1993 kreeg dit Midden-Amerikaanse land haar eigen country code top level domein: de .hn domeinnaam. Al sinds het begin van de uitgifte van het .hn domein is het een zeer populaire domeinextensie. Vooral in eigen land wordt de .hn domeinnaam vaak geregistreerd, veel personen en lokale bedrijven zijn in het bezit van een .hn domein. De laatste tijd wint de .hn domeinnaam aan populariteit buiten de grenzen van Honduras. Steeds meer internationale bedrijven die zaken doen in Honduras of er een economisch belang hebben, leggen hun bedrijfs- of merknaam vast als .hn domein.

.HN domeinnaam registreren

Het is voor iedereen mogelijk om een of meerdere .hn domeinnamen te kopen. De uitgevende instantie van .hn domeinnamen geeft alle nationaliteiten de kans om een .hn domeinnaam vast te leggen. Heb je je oog laten vallen op een interessant .hn domein? Controleer dan eerst of jouw gewenste .hn domeinnaam nog vrij is om te registreren. Is dit het geval? Maak jouw .hn domeinregistratie online compleet bij Hostnet. Een .hn domeinnaam mag bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hierbij mag gebruiken zijn de cijfers 0, 9, alle letters van het alfabet en het koppelteken (?).

.HN domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet bestaat sinds 1999 en heeft een jarenlange ervaring met het registreren van alle mogelijke domeinnamen. Zo kun je onder meer een:

Ook voor de registratie van jouw .hn domein uit Honduras is Hostnet jouw partner. Zodra jouw aangevraagde .hn domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Vanaf dan is het .hn domein van jou en kun je zelf beslissen wat je met jouw .hn domeinnaam wilt doen. Zo is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van alle e-mailfuntionaliteiten onder jouw .hn domein, hosting aan te vragen voor jouw .hn website of een eigen virtuele server te bestellen. Heb je al een domein in bezit en wil je jouw domeinnaam verhuizen? Ook dan zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.