Registreer voordelig jouw .hr domeinnaam

.hr
217 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.HR domein registreren bij Hostnet

Wil je een Kroatische .hr domeinnaam registreren? Controleer of het gewenste .hr domein nog voorhanden is om te registreren en vraag de .hr domeinnaam vandaag nog bij ons aan. Wij regelen vervolgens binnen mum van tijd jouw .hr domeinregistratie. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .hr website.

.HR domein: top level domein van Kroatië

De .hr domeinnaam is het top level domein van Kroatië. De letters 'hr' staan voor de Kroatische naam voor Kroatië: Hrvatska. Het .hr domein is in 1993 geïntroduceerd in dit Zuid-Europese land. Sinds 2014 komt iedereen in aanmerking voor een .hr domeinnaam. Heb je interesse in een .hr domein? Je regelt jouw .hr domeinregistratie eenvoudig en snel bij Hostnet. Als eerste controleer je online of de gewenste Kroatische .hr domeinnaam nog vrij is via een online domeincheck. Vervolgens vraag je jouw .hr domein binnen enkele stappen bij ons aan.

.HR domeinnaam registreren

Iedereen kan dus een .hr domeinnaam kopen. Heb je jouw ogen laten vallen op een interessante .hr domeinnaam? Controleer dan eerst of jouw gewenste .hr domein nog vrij is om te registreren. Is dit het geval? Maak jouw .hr domeinregistratie online compleet bij Hostnet. Een .hr domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hierbij mag gebruiken zijn de cijfers 0-9, alle letters van het alfabet en het koppelteken (-).

.HR domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet zag het levenslicht in 1999 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met de registratie van alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden aangeboden. Zo kun je onder meer een:

Ook voor het registreren van je Kroatische .hr domein is Hostnet jouw partner. Zodra jouw aangevraagde .hr domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Vanaf dan ben jij rechthebbende van het .hr domein en kun je zelf gaan beslissen wat je met jouw .hr domeinnaam wilt doen. Zo is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van alle e-mailfuntionaliteiten onder jouw .hr domein, hosting aan te vragen voor jouw .hr website of een eigen virtuele server te bestellen. Heb je al een domein in bezit? Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw domeinen op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.