Registreer voordelig jouw .ht domeinnaam

.ht
139 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.HT domein registreren bij Hostnet

Wil je een .ht domeinnaam uit Haïti registreren? Controleer dan snel via een online domeincheck of het gewenste .ht domein nog beschikbaar is om te kunnen worden vastgelegd. Vraag vervolgens de .ht domeinnaam vandaag nog bij ons aan. Wij regelen jouw .ht domeinregistratie snel en adequaat. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .ht e-mailadres en website.

.HT domein: top level domeinnaam van Haïti

De .ht domeinnaam is het country code top level domein van Haïti. De Republiek Haïti is een eilandstaat in de Caribische Zee en ligt ten oosten van Cuba en grenst aan de Dominicaanse Republiek. Sinds 1997 is de .ht domeinnaam de officiële domeinextensie van Haïti. Het .ht domein is echter niet heel erg populair in het arme land Haïti. In 2007 waren er niet meer dan 900 .ht actief in gebruik. Een .ht domeinnaam is vrij registreerbaar, dit betekent dat gebruikers over de hele wereld een of meerdere .ht domeinnamen kunnen kopen, zonder beperking van de nationaliteit of de woonplaats.

.HT domeinnaam registreren

Het is voor iedereen ter wereld mogelijk een .ht domeinnaam uit Haïti te registreren. Omdat er nog maar weinig .ht domeinnamen zijn vastgelegd, zijn er nog vele goede beschikbare .ht domeinen. Heb je interesse in een .ht domeinnaam en wil je zo snel mogelijk over het .ht domein beschikken? Regel jouw .ht domeinregistratie dan bij Hostnet. Vul jouw gewenste .ht domeinnaam in in onze domeinchecker. Zo controleer je of de door jou gewenste naam nog vrij is. Is dit het geval? Maak jouw .ht domeinregistratie dan eenvoudig online compleet bij Hostnet. Een .ht domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hierbij mag gebruiken zijn de cijfers 0, 9, alle letters van het alfabet en het minteken (-).

Haïtiaanse .ht domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet zag het levenslicht in 1999 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met de registratie van alle mogelijke domeinen die wereldwijd kunnen worden geregistreerd. Je kunt bijvoorbeeld een:

Ook voor de registratie van jouw Haïtiaanse .ht domeinnaam is Hostnet jouw partner. Zodra het .ht domein op jouw naam is geregistreerd, ben jij de rechthebbende van de naam en bepaal je zelf wat je met jouw .ht domein wilt doen. Zo is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van alle e-mailfunctionaliteiten onder jouw .ht domeinnaam, hosting aan te vragen voor jouw .ht website of een eigen virtuele server te bestellen. Heb je al meerdere domeinen in bezit? Laat je domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.