Registreer voordelig jouw .hu domeinnaam

.hu
25 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.HU domein registreren bij Hostnet

Wil je een Hongaarse .hu domeinnaam registreren? Controleer of het gewenste .hu domein beschikbaar is en vraag de .hu domeinnaam gelijk bij ons aan. Wij regelen vervolgens jouw .hu domeinregistratie. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .hu website.

.HU domein: ccTLD van Hongarije

De .hu domeinnaam is het officiële country code top level domein van Hongarije. Sinds het bestaan van het .hu domein in 1990 zijn er ruim 560.000 Hongaarse .hu domeinnamen geregistreerd. Een .hu domeinnaam kan uit minimaal 2 en maximaal 40 karakters bestaan. De karakters die je kunt gebruiken zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0 - 9 en het minteken (-). Een minteken kan echter niet op de eerste en laatste plek van je .hu domeinnaam worden geplaatst en ook kunnen er geen 2 mintekens achter elkaar worden gezet. Heb je een goed .hu domein in gedachten? Dan moet je eerst jouw gewenste domeinnaam checken op beschikbaarheid.

Hongaarse .hu domeinnaam registreren

Voor de registratie van een Hongaarse .hu domeinnaam is local presence in de Europese Unie vereist. Indien een aanvrager niet afkomstig is uit de Europese Unie maar het aangevraagde .hu domein is gebaseerd op een handelsmerk, is het ook mogelijk om een .hu domeinnaam te kopen. Nadat je het gewenste .hu domein hebt gecontroleerd en de aanvraag naar ons hebt verstuurd, sturen wij je een e-mail. Hierin geven wij je een uitgebreide uitleg over wat je moet doen om je aangevraagde .hu domeinnaam daadwerkelijk op jouw naam te registreren.

.HU domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet bestaat sinds 1999 en heeft een jarenlange ervaring met de registratieprocedures van de verschillende extensies. Je kunt bijvoorbeeld een:

Ook voor het registreren van een domeinnaam uit Hongarije is Hostnet jouw partner. Zodra jouw aangevraagde .hu domein op jouw naam is geregistreerd, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Vanaf dan is de .hu domeinnaam van jou en beslis je zelf wat je ermee gaat doen. Zo is het mogelijk om te e-mailen onder jouw .hu domein, webhosting aan te vragen voor jouw .hu website of een eigen server te bestellen. Heb je ook interesse in andere domeinextensies? Bekijk dan onze pagina over domeinnaamprijzen. Heb je al een domein in bezit? Dan kun je ook jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Hierdoor beheer je alles eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.