Registreer voordelig jouw .ie domeinnaam

.ie
63 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.IE domein registreren bij Hostnet

Regel jouw Ierse .ie domeinregistratie en aanvullende diensten bij Hostnet. Wij begeleiden je met de aanvraag van jouw .ie domeinnaam en zorgen ervoor dat de naam zo snel mogelijk op jouw naam wordt geregistreerd. Wil je aanvullende diensten bij jouw .ie domein bestellen? Ook hiervoor kun je uitstekend bij Hostnet terecht.

.IE domeinextensie van Ierland

.IE domeinnamen zijn domeinen afkomstig uit Ierland. De websites die met een .ie domeinextensies worden gepubliceerd, zijn Ierse websites die zich volledig richten op de Ierse markt of samenleving. Bij de aanvraag van een .ie domeinnaam geldt dan ook een aantal bindende voorwaarden. Omdat er voorwaarden aan een .ie domeinregistratie zijn verbonden, zijn er 'slechts' 160.000 .ie domeinnamen geregistreerd. Naast het .ie domein zijn .com domeinnamen populair in Ierland, omdat deze eenvoudiger zijn te registreren. Heb je een bedrijfsconnectie met Ierland of heb je als persoon een officiële relatie met Ierland? Dan is het zeker aan te raden om een .ie domein aan te vragen. Doe je ook zaken in Nederland? Dan kun je een .nl domeinnaam registreren. Ben je in Duitsland actief? Dan kun je een .de domeinnaam registreren.

Ierse .ie domeinnaam voorwaarden

Om een Ierse .ie domeinnaam te kunnen registreren, dien je bewijs te overleggen van jouw zakelijke activiteiten met Ierland. Zodra je online de beschikbaarheid van jouw .ie domein hebt gecontroleerd en de aanvraag naar ons hebt doorgestuurd, ontvang je van ons een e-mail. Hierin wordt onder andere uitgelegd hoe je voor jouw .ie domeinaanvraag jouw zakelijke activiteiten met Ierland kunt aantonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • rekeningen van of naar Ierland;
  • brochures of hoogwaardige communicatie waarin handel met Ierland wordt beoogd;
  • een ondertekende brief van een officiële Ierse instantie;
  • een handelsmerk-certificaat in Ierland.

Verder dient de aangevraagde .ie domeinnaam onder een van onderstaande categorieën te vallen:

  • bedrijfsnaam, dit toon je aan door middel van een KVK-uittreksel van jouw bedrijf;
  • handelsmerk, dit toon je aan door middel van een handelsmerk-uittreksel;
  • particuliere naam, dit toon je aan met een kopie van jouw paspoort.

.IE domeinnaam registreren

Voldoe je aan de bovenstaande voorwaarden en wil je een .ie domeinnaam kopen? Check dan eerst via een online domeincheck of het gewenste .ie domein nog kan worden vastgelegd. Vul een naam in van minimaal 3 en maximaal 63 karakters. Onder karakters wordt verstaan: de letters a - z, de cijfers 0 - 9 en het minteken (-). Is de gewenste .ie domeinnaam nog vrij? Geef jouw aanvraag dan meteen aan ons door. Nadat wij alle benodigde informatie van je hebben ontvangen, regelen wij jouw .ie domeinregistratie zo spoedig mogelijk.

Hostnet voor al jouw hostingdiensten

Wil je naast jouw .ie domeinnaam nog andere domeinnamen registreren? Kijk dan eens op onze pagina met alle domeinextensies die je via Hostnet kunt aanvragen. Maar dat is niet alles. Wij kunnen ook jouw domeinnaam verhuizen. Hostnet is ook jouw betrouwbare partner voor e-mail - en webhosting. Al onze hostingpakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedereen iets bijzit. Dus wil je e-mailen met jouw .ie domeinnaam of een .ie website publiceren? Bij Hostnet regel je het allemaal.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.