Registreer voordelig jouw .im domeinnaam

.im
31 , 45 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.IM domein registreren bij Hostnet

Regel jouw .im domeinregistratie van het eiland Man en belangrijke aanvullende diensten bij Hostnet. Wij begeleiden je met de aanvraag van jouw .im domeinnaam en zorgen ervoor dat jij de juridische rechthebbende wordt van het .im domein. Wil je extra diensten bij jouw .im domeinnaam aanvragen? Kijk eens rustig rond op onze website, want wij bieden voor ieder wat wils.

.IM domein van Isle of Man

.IM domeinnamen zijn domeinen afkomstig het eiland Man. De Isle of Man ligt in de Ierse Zee en valt onder het Brits Kroonbezit, maar maakt geen deel uit van het Verenigd Koninkrijk. In 1996 werd het nationale domein van Man geïntroduceerd: de .im domeinnaam. In die tijd waren er meerdere restricties verbonden aan .im domeinregistraties. Maar in 2006 zijn die restricties overboord gegooid en is het .im domein opengesteld voor iedereen ter wereld. Dit is een unieke kans voor bedrijven die zich bezighouden met instant messaging (im). Daarnaast heeft .im in onder andere Duitsland, Frankrijk en Italië de betekenis van onroerend goed en worden .im domeinnamen in die landen steeds populairder.

Registreren van jouw .im domeinnaam

Het is dus voor iedereen mogelijk om een of meerdere .im domeinnamen te kopen. Je hoeft dus niet afkomstig te zijn van het eiland Man of zaken te doen met dit eiland. Het .im domein wordt onder andere gebruikt door bedrijven die zich bezighouden met instant messaging en onroerend goed. Vind je een .im domeinnaam interessant en heb je een goed idee voor een aantrekkelijke naam? Vul in een online domeincheck een .im domein in dat bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters (letters, cijfers en het minteken). Zo controleer je of de gewenste .im domeinnaam nog vrij is en dus door jou kan worden geregistreerd.

Hostnet voor al jouw domeinnaam- en hostingdiensten

Wil je naast jouw .im domein nog andere domeinnamen registreren? Kijk dan eens op ons overzicht met prijzen van domeinen voor alle domeinextensies die je via Hostnet kunt aanvragen. Je kunt onder andere een:

Daarnaast hebben we nog meer in ons uitgebreide assortiment. Zo kun je jouw domeinnaam verhuizen naar ons. Hostnet is ook jouw ervaren en deskundige partner voor e-mail - en webhosting. Al onze webhostingpakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedereen passende hosting aanwezig is. Dus wil je e-mailen met jouw .im domeinnaam of een .im website publiceren? Bij Hostnet regel je het allemaal gemakkelijk, snel en online.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.