Registreer voordelig jouw .io domeinnaam

.io
73 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.IO domein registreren bij Hostnet

Regel jouw .io domeinregistratie uit het Brits Indische Oceaanterritorium en belangrijke aanvullende diensten bij Hostnet. Wij begeleiden je met de aanvraag van jouw .io domeinnaam en zorgen ervoor dat het .io domein op jouw naam wordt geregistreerd. Wil je aanvullende diensten bij jouw .io domeinnaam aanvragen? Ook hiervoor kun je bij Hostnet terecht.

.IO domein van het Brits Indische Oceaanterritorium

.IO domeinnamen zijn domeinen afkomstig het Brits Indische Oceaanterritorium. Het Brits Indische Oceaanterritorium is een Brits overzees gebiedsdeel in de Indische Oceaan en bestaat uit een aantal eilanden. De gezamenlijke domeinextensie van deze eilandengroep is .io en wordt in eerste instantie door inwoners van het Brits Indische Oceaanterritorium geregistreerd. Maar omdat iedereen .io domeinnamen kan kopen, wordt het .io domein steeds vaker buiten het Brits Indische Oceaanterritorium geregistreerd.

Registreren van .io domeinnamen

Het is dus voor iedereen mogelijk om een .io domeinnaam te registreren. Je hoeft dus niet afkomstig te zijn uit het Brits Indische Oceaanterritorium. Het .io domein wordt onder andere gebruikt door bedrijven die 'in oprichting' zijn, maar ook door aanvragers die het een interessant domein vinden. Een .io domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters (letters, cijfers en het minteken). Wil je een .io domein registreren? Dan is het verstandig om eerst jouw gewenste .io domeinnaam te checken op beschikbaarheid.

Hostnet voor al jouw domein- en hostingdiensten

Wil je naast jouw .io domeinnaam nog andere domeinnamen registreren? Bekijk dan ons overzicht met domeinnaamprijzen voor alle domeinextensies die je via Hostnet kunt aanvragen. Je kunt onder meer een:

Maar daarnaast hebben we nog meer in ons assortiment. Hostnet is ook jouw ervaren en deskundige partner voor e-mail - en webhosting, maar ook als je je domeinnaam wilt verhuizen. Al onze webhostingpakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedereen passende hosting aanwezig is. Dus wil je e-mailen met jouw .io domeinnaam of een .io website publiceren? Bij Hostnet regel je het allemaal gemakkelijk en snel.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.