Registreer voordelig jouw .is domeinnaam

.is
89 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.IS domein registreren bij Hostnet

Regel jouw IJslandse .is domeinregistratie en aanvullende hostingdiensten bij Hostnet. Je controleert gemakkelijk online of jouw .is domeinnaam nog vrij is en regelt vervolgens in enkele stappen de registratie van jouw .is domein. Wil je aanvullende hostingdiensten bij jouw .is domeinnaam aanvragen? Ook hiervoor kun je bij Hostnet terecht.

.IS domein van IJsland

.IS domeinnamen zijn domeinen afkomstig uit IJsland. Het eerste .is domein is gepubliceerd in 1986, maar de formele registratie van .is domeinnamen ging in 1989 van start. Een .is domein is als eerste uitermate populair in het land van herkomst: IJsland. Maar naast het gebruik in IJsland is de .is domeinnaam ook zeer gewild als creatieve domeinnaam door de betekenis van het woord 'is'. Omdat het .is domein door iedereen kan worden geregistreerd, is het verstandig om jouw gewenste .is domeinnaam zo snel mogelijk te controleren en registreren.

Registreren van jouw .is domeinnaam

Wil je een IJslandse .is domeinnaam kopen? Controleer dan eerst via een online domeincheck of het gewenste .is domein nog vrij is. Een .is domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens. De tekens die je mag gebruiken, zijn de letters a - z, de cijfers 0 - 9 en het minteken (-). Voor het minteken geldt dat deze niet op de eerste en laatste plek van de .is domeinnaam mag staan en ook niet op de derde en vierde positie van de naam. Vul jouw gewenste .is domein in en je ziet gelijk of je de domeinnaam nog kunt registreren. Vervolgens regelen wij de .is domeinregistratie voor je.

Hostnet voor al jouw domeinnaam- en hostingdiensten

Ben je van plan om naast jouw IJslandse .is domein nog andere domeinnamen te registreren? Op de pagina over prijzen van domeinnamen staat een uitgebreid overzicht van alle domeinnamen die je via Hostnet kunt aanvragen. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Maar naast het registreren van domeinen is Hostnet jouw ervaren partner voor betrouwbare e-mail - en webhostingdiensten, maar ook als je een of meerdere domeinnamen wilt verhuizen. Al onze hostingpakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedereen geschikte hosting aanwezig is. Wil je e-mailen met jouw .is domeinnaam of een website onder jouw .is domein publiceren? Bij Hostnet regel je het allemaal gemakkelijk en snel.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.