Registreer voordelig jouw .jo domeinnaam

.jo
169 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.JO domein registreren bij Hostnet

Ben je op zoek naar een betrouwbare provider waar je adequaat jouw Jordaanse .jo domeinnaam kunt registreren? Hostnet is specialist op het gebied van domeinregistraties en regelt de aanvraag van jouw .jo domeinnaam gemakkelijk online. Wil je naast een .jo domein een website publiceren? Ook voor webhosting ben je bij Hostnet aan het goede adres.

.JO domein: Jordaanse domeinextensie

.JO is het officiële country code top level domein van Jordanie. Het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië ligt ten oosten van de rivier de Jordaan en grenst verder aan Israël en de Westelijke Jordaanoever, Syrië, Irak, Saoedi-Arabië en de Rode Zee. Vanaf 1994 beschikt Jordanië over haar eigen domeinextensie: de .jo domeinnaam. Het Jordaanse .jo domein kan worden aangevraagd door in Jordanië geregistreerde bedrijven. Is jouw bedrijf geregistreerd in Jordanie en wil je je met jouw website richten op de Jordaanse bevolking en markt? Dan raden wij aan om een .jo domeinnaam te kopen. Via Hostnet regel je jouw .jo domeinregistratie snel en goed.

Online .jo domeinen registreren

Jordaanse .jo domeinnamen kunnen worden aangevraagd en geregistreerd door bedrijven die zijn gevestigd in Jordanie. Is jouw bedrijf geregistreerd in Jordanie en wil je een .jo domein registreren? Nadat je via een online domeincheck hebt gecontroleerd of jouw gewenste .jo domeinnaam beschikbaar is, vraag je online de registratie van jouw .jo domein aan. Hostnet stuurt je vervolgens per e-mail de verdere procedure toe. Je dient immers aan te kunnen tonen dat jouw bedrijf is gevestigd in Jordanië. Zodra je dat hebt gedaan, sturen wij jouw aanvraag naar de uitgevende instantie van .jo domeinen en wordt de registratie geregeld. Is jouw .jo domeinnaam succesvol geregistreerd? Dan kun je gaan kijken wat je met jouw .jo domein gaat doen. Zo is het mogelijk om te e-mailen door een e-mailpakket bij ons af te nemen. Of wil je naast het gebruik van e-mail tevens een website onder jouw .jo domeinnaam plaatsen? Kijk dan naar onze hostingmogelijkheden.

Registreer jouw .jo domeinnaam bij Hostnet

Heb je al gecontroleerd of jouw gewenste Jordaanse .jo domeinnaam nog vrij is? Als je jouw naam invult, dien je er rekening mee te houden dat .jo domeinen uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mag bestaan. De tekens die je voor jouw .jo domeinnaam kunt gebruiken, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Voldoet jouw gewenste .jo domein aan deze eisen? Vul je naam in, check of de naam nog vrij is en vraag deze eenvoudig online aan bij Hostnet. Wil je naast jouw .jo domeinnaam andere domeinnamen registreren? Hier vind je een overzicht van alle domeinnamen die je via Hostnet kunt registreren. Je kunt onder meer een:

Heb je al een .jo domein in bezit en wil je jouw domeinnaam verhuizen? Dan ben je bij Hostnet aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.