Registreer voordelig jouw .km domeinnaam

.km
1099 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.KM domein registreren bij Hostnet

Ben je op zoek naar een betrouwbare provider bij wie je jouw .km domeinnaam van de Comoren kunt aanvragen en registreren? Hostnet is specialist op het gebied van domeinregistraties en regelt de aanvraag van jouw .km domein adequaat en snel. Controleer nu online of jouw gewenste .km domeinnaam beschikbaar is en vraag jouw .km domeinregistratie vandaag nog aan bij Hostnet.

.KM domein: domeinextensie van de Comoren

De .km domeinnaam is het officiële country code top level domein van de Comoren. De Unie der Comoren is een eilandstaat in de Indische Oceaan en is gelegen ten noordwesten van Madagaskar. Het .km domein, dat haar oorsprong kent in 1998, wordt met name gebruikt in de Comoren zelf door bewoners, maar ook door bedrijven die economische belangen op de Comoren hebben. Voor de registratie van een .km domeinnaam geldt dat jij of jouw bedrijf moet zijn gevestigd op de Comoren. Bij registratie van jouw .km domein dien je dan ook te bewijzen dat jij of jouw bedrijf gevestigd is op de Comoren. Heb je interesse in een .km domeinnaam? Bij Hostnet controleer je via een online domeincheck eenvoudig de beschikbaarheid van jouw gewenste .km domein.

Jouw .km domeinnaam registreren

Het .km domein uit de Comoren kan worden geregistreerd door personen en bedrijven die zijn gevestigd op de Comoren. Voldoe je aan deze voorwaarden en wil je een .km domeinnaam registreren? Check dan eerst of de gewenste naam nog kan worden geregistreerd. Nadat je online jouw aanvraag bij Hostnet hebt ingediend, sturen wij je een e-mail ter bevestiging van de aanvraag van jouw .km domein. In deze e-mail leggen wij je tevens uit welke documenten wij van je nodig hebben om jouw connectie met de Comoren te kunnen bevestigen. Zodra wij de juiste gegevens van je hebben ontvangen, wordt jouw aanvraag doorgezet naar de instantie die de registratie van .km domeinen regelt. Het is dan nog maar een kwestie van tijd totdat jouw .km domeinnaam op jouw naam is geregistreerd.

Jouw .km domeinregistratie regel je bij Hostnet

Heb je al gecontroleerd of jouw gewenste .km domeinnaam van de Comoren nog beschikbaar is? Als je de gewenste naam invult, dien je er rekening mee te houden dat .km domeinen uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mogen bestaan. De karakters die je voor jouw .km domeinnaam kunt gebruiken, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Voldoet jouw gewenste .km domein aan deze eisen? Vul je naam in, check of de naam nog vrij is en vraag jouw .km domeinnaam online aan bij Hostnet. Wil je naast jouw .km domeinnaam andere domeinen registreren? Op onze pagina over prijzen van domeinnamen vind je een overzicht van alle domeinextensies die je bij Hostnet kunt registreren. Je kunt onder andere een:

Indien je ook op zoek bent naar betrouwbare webhosting voor jouw website, raden wij je aan eens te kijken naar ons ruime assortiment hostingdiensten. Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare provider ben je bij Hostnet aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.