Registreer voordelig jouw .ky domeinnaam

.ky
64 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.KY domein registreren bij Hostnet

Ben je op zoek naar een betrouwbare provider bij wie je snel jouw .ky domeinnaam uit de Kaaimameilanden kunt aanvragen en registreren? Hostnet is specialist op het gebied van domeinregistraties en regelt de aanvraag van jouw .ky domein eenvoudig en snel online. Controleer nu online of jouw gewenste .ky domeinnaam beschikbaar is en regel jouw .ky domeinregistratie bij Hostnet.

.KY domein: domeinextensie van de Kaaimaneilanden

De .ky domeinnaam is het officiële country code top level domein van de Kaaimaneilanden. Deze eilandengroep is een Brits overzees gebied die ligt ten zuiden van Cuba in de Caraïbische Zee. Het .ky domein bestaat sinds 1995 en is met name populair op de Kaaimaneilanden zelf. Personen, bedrijven en organisaties die zijn geregistreerd op de Kaaimaneilanden mogen een .ky domeinnaam aanvragen en registreren. Voldoe je aan deze voorwaarden en wil je een .ky domein registreren? Ook voor jouw .ky domeinregistratie is Hostnet jouw betrouwbare partner. Wij bestaan sinds 1999 en sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in het registreren van alle soorten domeinnamen. Controleer online via een domeincheck of jouw gewenste .ky domeinnaam vrij is en vraag jouw naam gelijk bij ons aan.

Jouw .ky domeinnaam registreren

Het .ky domein uit de Kaaimaneilanden kan worden aangevraagd door personen en bedrijven die zijn geregistreerd op de Kaaimaneilanden. Ben je een zakelijke of particuliere aanvrager en kun je aantonen dat je bent geregistreerd op de Kaaimaneilanden? Dan is het voor jou mogelijk om het .ky domein aan te vragen en te registreren. Net als alle andere domeinnamen die we aanbieden, controleer je eenvoudig online de beschikbaarheid van jouw gewenste .ky domeinnaam. Is de gewenste naam nog vrij? Dan kun je jouw domeinnaam kopen bij Hostnet. Naar aanleiding van jouw .ky domeinaanvraag sturen wij je een e-mail met een uitleg over de registratieprocedure. Je dient aan te tonen dat je bent geregistreerd op de Kaaimaneilanden. Zodra je dat aan ons bekend hebt gemaakt, vragen wij jouw .ky domein aan bij de uitgevende instantie van .ky domeinnamen.

Jouw .ky domeinregistratie regel je bij Hostnet

Heb je al gecontroleerd of jouw gewenste .ky domeinnaam van de Kaaimaneilanden nog vrij is? Als je de gewenste naam invult, dien je er rekening mee te houden dat een .ky domein uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mag bestaan. De tekens die je voor jouw .ky domeinnaam kunt gebruiken, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Voldoet jouw gewenste .ky domein aan deze eisen? Vul je naam in, check of de naam nog vrij is en vraag deze eenvoudig online aan bij Hostnet. Wil je naast jouw .ky domeinnaam andere domeinen aanvragen en registreren? Hier vind je een overzicht van alle domeinnamen die je bij Hostnet kunt registreren. Je kunt bijvoorbeeld een:

Heb je al meerdere domeinen op jouw naam staan? Laat je domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.