Registreer voordelig jouw .lu domeinnaam

.lu
38 , 45 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.LU domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw Luxemburgse .lu domeinnaam eenvoudig online bij Hostnet. Met onze jarenlange ervaring in domeinregistratie regelen wij de registratie van jouw .lu domein in een mum van tijd voor je. Wil je naast een .lu domeinnaam een website publiceren? Ook voor betrouwbare webhosting en geavanceerde servers is Hostnet jouw hostingpartij.

.LU domeinnamen: ccTLD van Luxemburg

Het .lu domein is de officiële extensie van het Groot Hertogdom Luxemburg, het op een na kleinste land in de Europese Unie. .LU domeinnamen bestaan sinds 1995 en zijn met name zeer gewild in Luxemburg zelf. Maar ook voor bedrijven die zijn gevestigd in Luxemburg of zaken doen in Luxemburg en personen met een connectie met Luxemburg wordt de .lu domeinextensie steeds populairder.

.LU domeinen in opmars

In 2010 wijzigde de uitgevende instantie van .lu domeinnamen Restena de registratievoorwaarden van het .lu domein. De grootste wijziging is dat de vereiste local presence is afgeschaft. Het werd dus voor iedereen mogelijk om een .lu domeinnaam te kopen. Op 1 januari 2011 stond het aantal geregistreerde .lu domeinnamen op 57.166.

Check en registreer jouw .lu domein

Check via een online domeincheck of de .lu domeinnaam die je in gedachte hebt nog vrij is om te registreren. Is de naam nog vrij? Vraag jouw .lu domein gelijk bij ons aan, want wie het eerst komt, het eerst maalt. En het is toch zonde als iemand anders jouw .lu domeinnaam registreert? Houd er met het invullen van een naam rekening mee dat een .lu domein uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mag bestaan. Alle letters van het alfabet en de cijfers van 0-9 zijn toegestaan. Daarnaast is het mogelijk om een koppelteken (-) in je .lu domeinnaam te plaatsen. Dit koppelteken mag echter niet op de eerste en op de laatste plaats van de naam worden gezet. Zodra het gewenste .lu domein op jouw naam is geregistreerd, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Hostnet regelt jouw .lu domeinregistratie

Ben je op zoek naar een betrouwbare hostingprovider om jouw .lu domeinregistratie te verzorgen? Hostnet bestaat sinds 1999 en is een grote partij op de Nederlandse markt op het gebied van domeinnamen, webhosting en virtual hosting. Je checkt en registreert jouw .lu domeinnaam online, je hoeft geen formulieren in te vullen en op te sturen. Hierdoor leveren wij jouw .lu domein nog sneller op, zodat je nu nog eerder met jouw .lu domeinnaam aan de slag kunt gaan.

Meer domeinnamen registreren

Heb je interesse in andere domeinextensies? BIj Hostnet vind je er honderden. Zo kun je onder andere een:

Heb je al domeinen op jouw naam staan. Laat je domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.