Registreer voordelig jouw .ly domeinnaam

.ly
116 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.LY domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw Libische .ly domeinnaam eenvoudig online bij Hostnet. Met onze jarenlange ervaring in domeinregistraties regelen wij de registratie van jouw .ly domein in een mum van tijd voor je. Wil je naast een .ly domeinnaam een website publiceren? Ook voor betrouwbare webhosting en geavanceerde servers is Hostnet jouw hostingpartij.

.LY domeinnamen: ccTLD van Libië

Het .ly domein is de officiële domeinextensie van Libië. Het Noord-Afrikaanse land Libië ligt aan de Middellandse Zee en grenst aan Egypte, Tunesië, Algerije, Niger, Tsjaad en Soedan. Het Libische .ly domein bestaat sinds 1997 en wordt met name gebruikt voor websites van personen en bedrijven die afkomstig zijn uit Libië. Daarnaast wordt de .ly domeinnaam ook voor websites van buiten Libië ingezet. Er gelden geen restricties voor een .ly domeinregistratie, dus het is voor iedereen mogelijk om een .ly domein aan te vragen en te registreren. Heb je interesse in een .ly domeinnaam? En wil je jouw favoriete domeinnaam kopenControleer via een domeincheck bij Hostnet of de gewenste naam beschikbaar is en registreer jouw .ly domein vandaag nog.

Check en registreer jouw Libische .ly domein

Check via onze online checker of de .ly domeinnaam die je in gedachte hebt nog vrij is om te registreren. Is de naam beschikbaar? Vraag jouw .ly domein gelijk bij ons aan, want wie het eerst komt, het eerst maalt. En het is toch zonde als iemand anders jouw gewenste .ly domeinnaam registreert? Houd er met het invullen van een naam rekening mee dat een .ly domein uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mag bestaan. Alle 26 letters van het alfabet en de cijfers van 0-9 zijn toegestaan. Daarnaast is het mogelijk om een koppelteken (-) in jouw .ly domeinnaam te plaatsen. Dit koppelteken mag echter niet op de eerste en op de laatste plaats van de naam worden gezet. Zodra het gewenste .ly domein op jouw naam is geregistreerd, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Hostnet regelt jouw .ly domeinregistratie

Ben je op zoek naar een betrouwbare hostingprovider die jouw gewenste .ly domeinnaam kan aanvragen en registreren? Stop met zoeken, want je bent bij Hostnet aan het juiste adres om jouw .ly domeinregistratie te verzorgen. Maar ook als je interesse hebt in andere domeinextensies, zit je goed. Je kunt onder andere ook een:

Hostnet bestaat sinds 1999 en is een grote partij op de Nederlandse markt op het gebied van het registreren van domeinnamen, webhosting en virtual hosting. Maar ook als je je domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare partij zit je bij Hostnet goed. Je checkt en registreert jouw Libische .ly domeinnaam online, je hoeft geen formulieren in te vullen en op te sturen. Hierdoor leveren wij jouw .ly domein nog sneller op, zodat je nu nog eerder met jouw .ly domeinnaam aan de slag kunt gaan.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.