Registreer voordelig jouw .mc domeinnaam

.mc
149 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MC domein registreren bij Hostnet

Registreer online jouw Monegaskische .mc domeinnaam bij Hostnet. Wij regelen jouw .mc domeinregistratie adequaat en snel. Wil je naast een .mc domeinnaam ook kunnen e-mailen of een website plaatsen onder jouw .mc domein? Het is allemaal mogelijk met de betrouwbare hosting van Hostnet.

.MC domeinen: domeinextensie van Monaco

De .mc domeinnaam is het country code top level domein van Monaco. Het vorstendom Monaco grenst aan Frankrijk en de Middellandse Zee en is het dichtstbevolkte land ter wereld. Het .mc domein bestaat sinds 1995 en kan worden aangevraagd door in Monaco gevestigde bedrijven. Heb je een bedrijf in Monaco? Een .mc domeinnaam voor jouw website kan dan zeker niet ontbreken. Controleer via een online domeincheck of de naam die jij wilt registreren nog voorhanden is en vraag de registratie van jouw .mc domein eenvoudig online aan bij Hostnet. Wij regelen vervolgens jouw .mc domeinregistratie.

.MC domeinregistratie

Wil je een Monegaskische .mc domeinnaam kopen? Voor de registratie van een .mc domein kom je alleen in aanmerking indien jouw bedrijf is gevestigd in Monaco. Nadat je online jouw gewenste .mc domeinnaam hebt gecontroleerd en aangevraagd, ontvang je van ons een e-mail. Hierin vragen wij om gegevens die nodig zijn om het .mc domein op jouw naam te registreren. Nadat je deze gegevens per e-mail naar ons hebt verzonden, vragen wij de registratie van jouw .mc domeinnaam aan bij de uitgevende instantie van .mc domeinen. Zodra je .mc domeinregistratie succesvol op jouw naam is toegeschreven, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Registreer jouw .mc domeinnaam bij Hostnet

Om te kijken of jouw .mc domein nog beschikbaar is, vul je de naam in onze domeinchecker in. De .mc domeinnaam die je invult mag minimaal 3 en maximaal 63 tekens bevatten, waarbij alle letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0 tot 9 en het minteken (-) zijn toegestaan. Naast de registratie van jouw .mc domein, kun je bij Hostnet terecht voor betrouwbare hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en jouw .mc domeinregistratie is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven, ben je hier op de goede plek. Zo kun je onder meer een:

Maar denk ook aan .info, .net of .xyz. Heb je al een domein in bezit? Laat jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw domeinen eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.