Registreer voordelig jouw .me domeinnaam

.me
34 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.ME domein registreren bij Hostnet

.ME is de extensie van Montenegro. Een interessante extensie waarmee een variatie aan domeinnamen kan worden gemaakt. Wil je een .me domeinnaam registreren? Bekijk hierboven of jouw .me domeinnaam beschikbaar is en leg jouw .me domein vandaag nog vast bij Hostnet.

.ME domein: extensie van Montenegro

De extensie .me is de ccTLD van Montenegro en is een relatief jonge extensie. Montenegro heeft lange tijd deel uitgemaakt van Joegoslavië. In 2006 is middels een referendum in Montenegro het land onafhankelijk verklaard. Hierdoor kwam de weg vrij voor een nieuwe, interessante extensie, .me. Na een Sunrise-periode was het op 16 juli 2008 zover, het werd toen voor iedereen mogelijk om een .me domeinnaam te kopen.

Een extensie met mogelijkheden: .me

De .me extensie wordt voornamelijk gezien als een extensie met interessante mogelijkheden. Vooral voor de Engelstaligen is het woord me (ik) een goed woord om een domeinnaam mee te eindigen. Zo is er een aantal .me domeinen voor hoge bedragen over de toonbank gegaan: insure.me ($ 68.005), date.me ($ 70.000), love.me ($ 32.500) en hug.me ($ 20.000). Ook zijn .me domeinnamen in Nederland populair, domeinen als reserveer.me en repareer.me zijn domeinnamen waar veel interesse voor was.

Registratievoorwaarden .me domeinnamen

Het is voor iedereen ter wereld mogelijk een .me domein te registreren. Dus, waar je ook vandaan komt of voor privé of zakelijke doeleinden een .me domeinnaam wilt vastleggen, het is allemaal mogelijk. Voor de domeinnaam zelf geldt echter wel een aantal voorwaarden. Een .me domeinnaam mag bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens. De tekens die daarbij zijn toegestaan, zijn: alle letters uit het alfabet (a-z), alle cijfers van 0 tot en met 9 en het koppelteken. Voor het koppelteken geldt dat deze niet aan het begin, niet op de derde én vierde, en niet op de laatste plek van het .me domein mag staan.

.ME domein checken en registreren

Wil je een .me domeinnaam registreren bij Hostnet? Voordat je overgaat tot de registratie van een .me domein dien je eerst te controleren of jouw gewenste domeinnaam vrij is om vast te leggen. Je controleert de beschikbaarheid van een .me domeinnaam eenvoudig via onze online domeinchecker. Je ziet gelijk een overzicht van de extensies die beschikbaar zijn bij jouw domeinnaam. Dus naast .me krijg je ook de status te zien van onder andere .nl, .com, .net, .org en .mobi extensies. In een paar simpele stappen registreer je vervolgens jouw .me domeinnaam. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om extra diensten bij jouw .me domein te bestellen. Hierbij kun je denken aan webhosting of eigen servers.

E-mailen met jouw .me domeinnaam

Met een e-mailpakket van Hostnet krijg je de mogelijkheid om te e-mailen onder jouw .me domein. Een e-mailpakket is aan te raden indien je meerdere e-mailadressen onder jouw .me domeinnaam wilt aanmaken. Daarbij kies je zelf wat er voor het @ komt te staan. Dit is met name geschikt indien je voor jouw personeelsleden of voor het hele gezin een e-mailadres wilt aanmaken. Een bijkomend voordeel van een e-mailpakket is dat er standaard gebruik van webmail is inbegrepen. Hiermee is het overal ter wereld mogelijk om toegang te krijgen tot jouw e-mail. Wil je in de toekomst naast e-mail ook een eigen website op het web plaatsen? Het is altijd mogelijk om jouw e-mailpakket te upgraden naar onze hostingpakketten.

Hosting voor jouw .me domein

Met een van onze hostingpakketten krijg je de mogelijkheid om een of meerdere websites te publiceren. Daarnaast krijg je de beschikking over alle benodigde e-mailfunctionaliteiten onder jouw .me domeinnaam. Hostnet heeft een ruim assortiment aan hostingdiensten; voor een relatief kleine website tot een uitgebreide webwinkel en van een pakket voor meerdere domeinen tot een geavanceerde website met interactieve onderdelen. Wil je snel met jouw .me domein aan de slag? Kijk dan eens rustig rond op onze website en bekijk alle hostingmogelijkheden die wij aanbieden.

Jouw .me domeinnaam doorsturen of beheren

Wil je de bezoekers van jouw .me domein doorsturen naar een reeds bestaande website? Dit is mogelijk met de gratis functie domeinnaam doorsturen van Hostnet. Naast het doorsturen van jouw .me domeinnaam is het mogelijk om e-mail gericht aan jouw .me e-mailadres door te verwijzen naar een ander e-mailadres. Naast de functie domeinnaam doorsturen biedt Hostnet je 2 andere gratis diensten aan die hebben te maken met het beheer van jouw .me domeinnaam. Als eerste is dit DNS-beheer. Hiermee beheer je via Mijn Hostnet zelf de DNS-instellingen van al jouw domeinnamen. De tweede service is tevens toegankelijk via Mijn Hostnet en dat is Wijziging nameservers. Met Wijziging nameservers is het mogelijk om jouw bij Hostnet geregistreerde .me domeinnaam jouw externe nameservers mee te geven.

Verhuis gratis jouw .me domein naar Hostnet

Heb je jouw .me domeinnaam bij een andere hostingprovider vastgelegd en wil je jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet? Hostnet regelt graag de verhuizing van jouw .me domein, gratis en snel. De eerste stap voor een snelle verhuizing is dat je jouw .me domeinnaam bij jouw huidige hostingprovider opzegt. Bij de opzegging ontvang je een autorisatiecode van het hostingbedrijf die je later nodig hebt om de verhuizing van jouw .me domeinnaam te bevestigen. Vervolgens ga je naar onze verhuispagina en vul je de gevraagde gegevens in. Nadat Hostnet de verhuizing in werking heeft gesteld, ontvang je een e-mail met daarin een uitleg over hoe je de verhuizing van jouw .me domein dient te bevestigen. Je hebt hier onder andere de autorisatiecode voor nodig die je eerder hebt ontvangen van jouw huidige hostingprovider. Volg de aanwijzingen in de e-mail binnen 7 dagen na ontvangst van de e-mail op. De verhuizing van jouw .me domeinnaam zal vervolgens binnen 8 dagen zijn geregeld. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Jouw .me domeinnaam verhuizen naar een andere hostingprovider

Om een .me domein naar een andere hostingprovider te kunnen verhuizen, dien je als eerste jouw domeinnaamcontract bij Hostnet te beëindigen. De opzegging van jouw .me domeinnaam geef je door via ons online klantenportaal Mijn Hostnet door het stappenplan te volgen. Als bevestiging van de opzegging van jouw .me domein ontvang je een e-mail. Daarnaast ontvang je een e-mail met daarin een autorisatiecode. Deze code heb je nodig om de verhuizing te bevestigen.

Jouw .me domeinnaam registreren bij Hostnet

De extensie .me is een veel gebruikte extensie waarbij er veel interessante variaties mogelijk zijn. Heb je een goed idee voor een .me domeinnaam en wil je deze registreren bij Hostnet? Controleer via een online domeincheck of het gewenste .me domein beschikbaar is. Je krijgt tevens te zien welke andere extensies nog voorhanden zijn voor jouw domeinnaam. Handig, zo kun je in één keer meerdere domeinnamen bij ons bestellen. Je kunt onder andere een:

Heb je al meerdere domeinen in bezit? Dan kun je jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.