Registreer voordelig jouw .mg domeinnaam

.mg
139 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MG domein registreren bij Hostnet

Registreer vandaag nog online jouw .mg domein uit Madagaskar bij Hostnet. Wij verzorgen jouw .mg domeinregistratie snel en adequaat. Wil je naast de registratie van jouw .mg domeinnaam kunnen e-mailen of een website publiceren onder jouw .mg domein? Dat is mogelijk met de betrouwbare hosting van Hostnet.

.MG domeinnamen: extensie van Madagaskar

De .mg domeinnaam is de officiële landdomeinnaam van Madagaskar, een eiland en land ten oosten van het vasteland van Afrika. De Republiek Madagaskar is het op 3 na grootste eiland ter wereld. Sinds 1995 beschikt Madagaskar over haar eigen. mg domein. De .mg domeinnaam wordt met name geregistreerd door inwoners van Madagaskar, bedrijven en organisaties die zijn gevestigd in Madagaskar en buitenlandse bedrijven die een serieuze zakelijke connectie hebben met Madagaskar. Bij de registratie van het .mg domein dient de aanvrager aan te tonen dat het beschikt over een inschrijving van zijn bedrijf of organisatie of dient het te laten zien dat het over een handelsmerk beschikt.

.MG domein registreren

Heb je zakelijke of particuliere banden met Madagaskar? Of heb je een handelsmerk waarbij je de .mg domeinnaam wilt vastleggen? De registratie van een .mg domein uit Madagaskar is dan geen slecht idee. Je controleert online via een domeincheck of de gewenste .mg domeinnaam nog beschikbaar is en dus nog vrij is om te registreren. Vervolgens vraag je jouw .mg domein eenvoudig bij ons aan. Zodra de naam op jouw gegevens is geregistreerd, ontvang je hiervan per e-mail bericht over. Een .mg domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je voor een .mg domeinregistratie mag gebruiken, zijn de letters a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-).

Registreer jouw .mg domeinnaam bij Hostnet

Om te kijken of jouw .mg domeinnaam uit Madagaskar nog vrij is, vul je het gewenste .mg domein in onze domeinchecker in. Je ziet gelijk of de .mg domeinnaam beschikbaar is en geeft eenvoudig online aan dat je het .mg domeinnaam wilt kopen. Naast de registratie van jouw .mg domeinnaam, kun je bij Hostnet terecht voor gedegen hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en jouw .mg domeinregistratie is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinnamen die wereldwijd worden uitgegeven, zit je bij ons goed. Zo kun je onder meer een:

Heb je al een domein op jouw naam staan? Dan kun je jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw domeinen op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.