Registreer voordelig jouw .mk domeinnaam

.mk
69 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MK domein registreren bij Hostnet

Registreer online jouw .mk domein bij Hostnet. Wij regelen de registratie van jouw .mk domeinnaam adequaat en snel. Wil je naast een .mk domein kunnen e-mailen of een website plaatsen onder jouw .mk domeinnaam? Hostnet biedt een varia aan mogelijkheden met onze betrouwbare hostingpakketten.

.MK domeinen: domeinextensie van Macedonië

De .mk domeinnaam is het officiële landdomein van Macedonië. De Republiek Macedonië ligt op de Balkan en grenst aan Albanië, Servië, Bulgarije en Griekenland. Sinds 1993 beschikt Macedonië over haar eigen ccTLD: het .mk domein. .MK domeinnamen mogen sinds 2014 door zowel bedrijven en particulieren in Macedonië als buiten Macedonië worden geregistreerd. Heb jij een idee waarbij een .mk domein voor jouw website zeker niet mag ontbreken? Controleer via een domeincheck of jouw naam nog vrij is en vraag de registratie van jouw .mk domeinnaam eenvoudig online aan bij Hostnet. Wij regelen vervolgens jouw .mk domeinregistratie.

.MK domeinnaam registreren

Wil je een .mk domeinnaam kopen? Voor de registratie van een .mk domeinnaam kom je als particulier en ook als bedrijf in aanmerking. Nadat je online jouw gewenste .mk domein hebt gecontroleerd en aangevraagd, ontvang je van ons een e-mail. Hierin geven wij je een uitleg over welke gegevens je dient toe te sturen, zodat wij jouw .mk domeinnaam officieel kunnen aanvragen. Nadat je de gegevens per e-mail naar ons hebt verzonden, vragen wij de registratie van jouw .mk domein aan bij de uitgevende instantie van .mk domeinnamen. Zodra jouw .mk domeinregistratie succesvol is, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Registreer jouw .mk domein bij Hostnet

Om te kijken of jouw .mk domeinnaam nog voorhanden is, vul je de naam in onze domeinchecker in. Het .mk domein dat je invult mag niet meer dan 63 tekens bevatten, waarbij alle letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0 tot 9 en het minteken (-) zijn toegestaan. Naast de registratie van jouw .mk domeinnaam, kun je bij Hostnet uitstekend terecht voor betrouwbare hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en jouw .mk domeinregistratie is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven. Je kunt bijvoorbeeld een:

Heb je al meerdere domeinen in bezit? Dan kun je jouw domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze naast jouw .mk domein eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.