Registreer voordelig jouw .mp domeinnaam

.mp
104 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MP domein registreren bij Hostnet

Registreer vandaag nog jouw .mp domeinnaam van de Noordelijke Marianen bij Hostnet. Controleer online of jouw gewenste .mp domein beschikbaar is en vraag de .mp domeinnaam meteen bij ons aan. Wij verzorgen vervolgens jouw .mp domeinregistratie goed en snel. Wil je naast de registratie van jouw .mp domein ook kunnen e-mailen of een website publiceren? Bekijk dan eens de uitgebreide en betrouwbare hostingpakketten van Hostnet.

.MP domeinnaam: extensie van de Noordelijke Marianen

Het .mp domein is het officiële country code top level domein van de Noordelijke Marianen. De Noordelijke Marianen is een Oceanische eilandengroep die onderdeel is van de regio Micronesië. Deze eilandengroep ligt in de Grote Oceaan ten noorden van Guam en ten zuiden van de Japanse Bonin- en Vulkaaneilanden. Het .mp domein bestaat sinds 1996 en wordt als eerste gebruikt op de Noordelijke Marianen zelf. Daarnaast wordt de .mp domeinnaam gepromoot als de ideale domeinextensie voor mobiele apparatuur. Er zijn geen restricties verbonden aan .mp domeinregistraties, het is dus voor iedereen van over de hele wereld mogelijk om een of meerdere .mp domeinnamen te kopen.

.MP domein online registreren

Wil je een .mp domeinnaam van de Noordelijke Marianen registreren? Er worden geen eisen gesteld aan de registratie van .mp domeinen. Met andere woorden: het is voor iedereen mogelijk om een .mp domeinnaam te registreren. Nadat je online jouw gewenste .mp domein via een online domeincheck hebt gecontroleerd en aangevraagd, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Een .mp domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die je voor een .mp domeinregistratie mag gebruiken, zijn de letters van a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-). Het koppelteken kan niet op de eerste en laatste plaats van de naam worden geplaatst.

Registreer jouw .mp domeinnaam bij Hostnet

Om te kijken of jouw .mp domein nog vrij is, vul je de .mp domeinnaam in onze domeinchecker in. Je krijgt gelijk te zien of het ingevulde .mp domein van de Noordelijke Marianen nog vrij is en je kunt simpel online aangeven dat je de .mp domeinnaam wilt registreren. Naast de registratie van jouw .mp domein, kun je bij Hostnet terecht voor gedegen hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij jou hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Wil je naast een .mp domeinnaam andere domeinen registreren? Kijk dan eens naar alle domeinextensies die wij in ons assortiment hebben. Je kunt bijvoorbeeld een:

Maar denk ook aan .org, .info en .net. Heb je al een domein in bezit? Dan kun je jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw domeinen op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.