Registreer voordelig jouw .ms domeinnaam

.ms
45 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MS domein registreren bij Hostnet

Registreer online jouw .ms domeinnaam uit Montserrat bij Hostnet. Wij regelen de domeinregistratie van jouw .ms domein adequaat en snel. Wil je naast een .ms domeinnaam kunnen e-mailen of een website plaatsen onder jouw .ms domein? Hostnet biedt meerdere mogelijkheden met onze betrouwbare hostingpakketten.

.MS domein: ccTLD van Montserrat

De .ms domeinnaam is het officiële country code top level domein van Montserrat. Montserrat is een eiland in de Caribische Zee en is in 1493 ontdekt door Columbus . Het eiland ligt ten zuidwesten van Antigua en ten noordwesten van Guadeloupe. In 1997 kreeg Montserrat haar eigen domeinnaam: het .ms domein. De populariteit van de .ms domeinnaam is buiten Montserrat groter dan op het eiland zelf. De letters ms zijn een afkorting van vele internationale woorden en geografische benamingen. Zo wordt de .ms domeinnaam onder andere gebruikt voor websites uit de Amerikaanse staat Mississippi en is het een afkorting van Microsoft en MySpace. Kortom, een .ms domein kent vele doeleinden.

.MS domeinnaam online registreren

Het is voor iedereen toegestaan om een of meerdere .ms domeinnamen te kopen. Omdat er geen voorwaarden zijn verbonden aan .ms domeinregistraties, is de .ms domeinnaam wereldwijd populair. Wil je een .ms domein registreren? Controleer dan eerst via een online domeincheck of de gewenste naam nog beschikbaar is en vraag vervolgens online jouw .ms domeinnaam aan. Hostnet zorgt ervoor dat het .ms domein wordt geregistreerd bij de uitgevende instantie van .ms domeinnamen. Zodra de .ms domeinnaam op jouw gegevens is vastgelegd, sturen wij je per e-mail een bevestiging. Vanaf dat moment ben jij de houder van het .ms domein en kun je zelf beslissen wat je met de naam gaat doen.

Jouw .ms domein + hosting bestel je bij Hostnet

Om te kijken of jouw .ms domeinnaam nog vrij is, vul je de naam in onze domeinchecker in. Het .ms domein dat je invult mag niet meer dan 63 tekens bevatten, waarbij alle letters van het alfabet (a -z ), de cijfers van 0 tot 9 en het minteken (-) zijn toegestaan. Naast de registratie van jouw .ms domeinnaam, kun je bij Hostnet natuurlijk ook terecht voor betrouwbare hosting voor je e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij webhostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Naast hosting en jouw .ms registratie ben je bij Hostnet aan het juiste adres voor de registratie van alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven. Zo kun je onder meer een:

Maar denk ook aan .org, .info en vele anderen. Heb je al meerdere domeinen in bezit? Laat je domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.