Registreer voordelig jouw .mx domeinnaam

.mx
50 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MX domein registreren bij Hostnet

Wil je een Mexicaanse .mx domeinnaam registreren? Je bent bij Hostnet aan het juiste adres voor een snelle afwikkeling van jouw .mx domeinaanvraag. Je controleert bij ons eenvoudig online of het gewenste .mx domein vrij is voor registratie en binnen enkele klikken heb je jouw gewenste .mx domeinnaam aangevraagd. Ben je naast een .mx domein op zoek naar goede en betrouwbare hosting voor jouw e-mail en website? Kijk dan eens rustig rond op onze website, want wij hebben een ruim assortiment aan hostingdiensten.

.MX domeinnaam: ccTLD van Mexico

De .mx domeinnaam komt uit het Noord-Amerikaanse land Mexico. Officieel heet het land de Verenigde Mexicaanse Staten en grenst aan de Verenigde Staten, Belize, Guatamala, de Grote Oceaan en de Golf van Mexico. Al vanaf 1989 beschikt Mexico over haar eigen top level domein: het .mx domein. Van 1989 tot 1997 was het voor iedereen mogelijk om een .mx domeinnaam te registreren. Maar in 1997 werd besloten om het .mx domein af te schaffen en alleen als second level domein aan te bieden. Gelukkig is deze regeling weer teruggedraaid en is het sinds 2009 voor iedereen mogelijk om een Mexicaanse .mx domeinnaam te registreren.

.MX domein checken en registreren

Ben je geïnteresseerd in een Mexicaanse .mx domeinnaam? Als eerste dien je te controleren via een domeincheck of het gewenste .mx domein nog vrij is om te registreren. De uitgevende instantie van .mx domeinen heeft bepaald dat een .mx domeinnaam uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters mag bestaan. De karakters die je voor jouw .mx domein mag gebruiken, zijn de letters a-z, de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Zodra je het gewenste .mx domein hebt ingevuld in de online checker, krijg je gelijk te zien of de .mx domeinnaam vrij is en nog kan worden geregistreerd. Je rondt de aanvraag online bij ons af en wij regelen vervolgens jouw .mx domeinregistratie. Op het moment dat de .mx domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, sturen wij je per e-mail een bevestiging.

Hostnet regelt jouw .mx domeinregistratie en hosting

Het registreren van jouw .mx domeinnaam is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je bekijkt online of het gewenste .mx domein vrij is en je vraagt de .mx domeinnaam daarna binnen enkele klikken bij Hostnet aan. Wil je naast de registratie van jouw .mx domeinnaam andere domeinnamen kopen? Bij ons is het mogelijk om alle domeinen die wereldwijd worden aangeboden, te registreren. Bekijk voor een compleet overzicht onze pagina over prijzen van domeinnamen. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Wist je trouwens dat je bij Hostnet ook op de juiste plek bent voor betrouwbare hosting voor e-mail en websites? Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.