Registreer voordelig jouw .no domeinnaam

.no
33 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.NO domein registreren bij Hostnet

Wil je een Noorse .no domeinnaam kopen? Voor de registratie van jouw .no domein ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Je controleert eenvoudig online of de gewenste .no domeinnaam beschikbaar is om te registreren en je vraagt je .no domein vervolgens binnen enkele klikken, online bij ons aan. Zoek je tevens goede en betrouwbare hosting voor je .no domeinnaam? Kijk dan eens rond op onze website, want wij bieden een ruim assortiment aan hostingdiensten aan.

.NO domeinnaam: top level domein van Noorwegen

De .no domeinnaam is het top level domein van het Noord-Europese land Noorwegen. Het Koninkrijk Noorwegen ligt op het westelijk deel van het Scandinavisch Schiereiland en grenst aan Zweden, Finland en Rusland. Het .no domein is in 1987 in Noorwegen geïntroduceerd. Zowel bedrijven als particulieren die geregistreerd zijn in Noorwegen, kunnen deze domeinnaam registreren. Het Noorse .no domein is een gewild domein en wordt steeds populairder. Begin 2011 stond de teller op 500.000 geregistreerde .no domeinen.

Controleer en vraag je .no domein online aan

Heb je interesse in het Noorse .no domein? En sta je in Noorwegen als bedrijf of als particulier geregistreerd? Dan kom je in aanmerking voor een .no domeinregistratie. Een Noorse .no domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens. De tekens die je voor je .no domein kunt gebruiken, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-). Je vult jouw gewenste .no domeinnaam via een online domeincheck in om te kijken of de naam nog beschikbaar is. Vervolgens geef je binnen enkele klikken aan ons door dat je de .no domeinnaam wilt aanvragen. Naar aanleiding van je aanvraag sturen wij je een e-mail met hierin een uitleg over aanvullende informatie die nodig is om het .no domein daadwerkelijk op jouw naam te registreren.

Hostnet regelt jouw .no domeinregistratie en hosting

Zodra je alle benodigde gegevens bij Hostnet hebt ingediend, vragen wij je .no domeinnaam aan bij de uitgevende instantie van .no domeinen. Deze instantie controleert of de aanvraag legitiem is en bepaalt of de .no domeinnaam op jouw naam wordt geregistreerd. Hostnet stuurt je een e-mail, zodra je rechthebbende bent geworden van de .no domeinnaam. Heb je naast de registratie van je .no domeinnaam interesse in andere domeinnamen? Je kunt bij ons bijna alle domeinnamen registreren die wereldwijd worden aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld een:

Ben je op zoek naar betrouwbare hosting voor e-mail en website? Ook hiervoor is Hostnet jouw partner. En zelfs als je jouw domeinnaam wilt verhuizen.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.