Registreer voordelig jouw .ph domeinnaam

.ph
102 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PH domein registreren bij Hostnet

Wil je een Filipijnse .ph domeinnaam registreren? Dat is geen probleem bij Hostnet. Wij regelen de registratie van jouw .ph domein deskundig en snel. Hostnet is al sinds 1999 aanbieder van domeinnamen, betrouwbare hosting en geavanceerde eigen servers en heeft alle benodigde kennis voor een succesvolle .ph domeinregistratie in huis. Je controleert en registreert jouw .ph domein online, zodat je snel met jouw eigen .ph domeinnaam aan de slag kunt gaan.

.PH domein: domeinnaam van de Filipijnen

Het officiële top level domein van de Filipijnen is de .ph domeinnaam. De Filipijnen is een republiek in Zuidoost-Azië en is een archipel die bestaat uit 7107 eilanden. Het ccTLD van de Filipijnen, het .ph domein, bestaat sinds 1990 en is vrij registreerbaar. Iedereen die interesse heeft in een .ph domeinnaam kan deze dan ook daadwerkelijk registreren. Het .ph domein wordt met name geregistreerd door bedrijven en organisaties die zijn gevestigd in of zakendoen met de Filipijnen. De pogingen om het .ph domein dé domeinnaam van de telecombranche (PHone) te laten worden, zijn gestrand.

Online jouw .ph domeinnaam checken en registreren

Het Filipijnse .ph domein is voor iedereen vrij om te registreren. Heb je een goede naam in gedachten? En wil je weten of deze .ph domeinnaam beschikbaar is? Check dan meteen online via een domeincheck bij Hostnet of het gewenste .ph domein nog vrij is om vast te leggen. Een .ph domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn: de letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-). Is de naam nog vrij? Dan kun je direct jouw .ph domeinnaam kopen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de Filipijnse .ph domeinnaam op jouw naam wordt geregistreerd en dat jij juridisch rechthebbende wordt van het aangevraagde .ph domein.

.PH domeinnaam registreren bij Hostnet

Wil je naast de registratie van jouw Filipijnse .ph domeinnaam nog andere domeinen vastleggen? Via Hostnet is het mogelijk om alle domeinnamen die wereldwijd worden aangeboden te registreren. Een overzicht van alle domeinnamen staat op de pagina 'Prijzen domeinnamen'. De aanvraag van deze domeinnamen regel je net als bij jouw .ph domeinnaam eenvoudig en snel online. Je kunt bijvoorbeeld ook een:

Weet je al wat je met jouw .ph domein gaat doen? Je hebt bij Hostnet de keuze uit meerdere mogelijkheden: e-mailhosting, webhosting en Virtual Private Servers. Heb je al een domein op jouw naam staan? Laat je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.