Registreer voordelig jouw .pr domeinnaam

.pr
1754 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PR domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in een Puerto Ricaanse .pr domeinnaam? Je controleert en registreert je .pr domein eenvoudig online bij Hostnet. Sinds 1999 zijn wij gespecialiseerd in onder andere domeinregistratie, webhosting en virtual servers. Dus voor de registratie van jouw .pr domeinnaam kies je ook voor de betrouwbaarheid en expertise van Hostnet.

.PR domein: domeinnaam van Puerto Rico

Het country code top level domein (ccTLD) van Puerto Rico is de .pr domeinnaam. Puerto Rico is een staat in het oostelijk deel van de Caribische Zee en maakt deel uit van de Grote Antillen. Het .pr domein is in 1989 geintroduceerd voor bedrijven, professionals en particulieren uit Puerto Rico en daarbuiten. Daarnaast is pr een afkorting van public relations en pagerank en in die hoedanigheid worden vele .pr domeinnaam geregistreerd. Een Puerto Ricaanse .pr domein kan door iedereen van over de hele wereld worden aangevraagd en geregistreerd. Heb je interesse in een .pr domeinnaam? Check de beschikbaarheid dan nu online via een domeincheck.

Online jouw .pr domein checken en registreren

Het is voor iedereen mogelijk om een Puerto Ricaanse domeinnaam te kopen. Particulieren en bedrijven van over de hele wereld mogen een .pr domeinnaam vastleggen. Heb je een goed idee voor een interessante .pr domeinnaam? Heeft jouw werk te maken met public relations en is een .pr domein voor jou de juiste keuze? Controleer dan snel online of de gewenste naam nog voorhanden is. Vervolgens regelt je jouw .pr domeinaanvraag binnen enkele stappen. Een .pr domein bestaat uit minimaal 1 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn: de letters van a-z, de cijfers van 0-9 en het koppelteken (-). Zodra de aangevraagde .pr domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, bevestigen wij dit aan jou per e-mail.

.PR domeinregistratie bij Hostnet

Wil je naast jouw Puerto Ricaanse .pr domeinnaam andere domeinnamen registreren? Bij Hostnet kun je alle domeinen die wereldwijd worden aangeboden, registreren. De aanvraag van deze domeinnamen regel je net als bij jouw .pr domeinnaam gemakkelijk en snel online. Je kunt bijvoorbeeld een:

Heb je al plannen voor jouw .pr domein? Hostnet heeft een groot assortiment van verschillende betrouwbare hostingdiensten in huis: e-mailhosting, webhosting en Virtual Private Servers. Maar ook als je al een domein hebt en je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare provider, zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.