Registreer voordelig jouw .pro domeinnaam

.pro
39 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PRO domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van een professionele .pro domeinnaam moet je bij Hostnet zijn. Wij regelen jouw .pro domeinregistratie snel, adequaat en voordelig. Naast de registratie van je .pro domein verzorgen wij daarnaast betrouwbare hosting voor je e-mail en website.

Professionele .pro domeinnamen

Het generieke top level domein .pro bestaat sinds 2004 en is geschikt voor bedrijven en personen die hun professionaliteit willen benadrukken. In eerste instantie was het alleen voor een beperkt aantal beroepsgroepen mogelijk om een .pro domeinnaam te registreren. Inmiddels kan iedereen die zichzelf als professional ziet deze domeinnaam kopen.

Enorme groei .pro domeinen

In september 2008 werd het voor iedereen met een beroepslicentie mogelijk om de .pro domeinnaam te registreren. Het aantal .pro domeinregistraties is daardoor enorm gestegen. In 2010 is het aantal geregistreerde .pro domeinen verdubbeld. Een .pro website zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling van je bedrijf op het web.

Voorwaarden voor .pro domeinregistratie

Inmiddels gelden er geen speciale voorwaarden meer om een .pro domeinnaam te registreren. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een beroepslicentie. Wel moet je je houden aan het aantal toegestane tekens in de naam: minimaal 4 en maximaal 63. Het gewenste .pro domein vul je in in onze domeinchecker. Zo controleer je of de .pro domeinnaam nog beschikbaar is. Daarna vraag je de naam eenvoudig, online bij ons aan.

Hostnet werkt samen met OpenSRS - Tucows

Voor de registratie van meerdere domeinnamen werkt Hostnet nauw samen met OpenSRS - Tucows. OpenSRS - Tucows is een betrouwbare partner die goede contacten heeft met uitgevende instanties van domeinen en is gerechtigd om snel, online domeinregistraties uit te voeren. Hostnet is reseller van OpenSRS - Tucows en heeft een directe lijn met OpenSRS - Tucows, zodat je domeinregistratie direct via het web kan worden geregeld. Ook voor de registratie van .pro domeinen werkt Hostnet samen met OpenSRS - Tucows. Jij merkt hier verder niks van, je bestelt via ons online bestelproces jouw gewenste .pro domeinnaam. Hostnet en OpenSRS - Tucows regelen vervolgens meteen je .pro domeinregistratie. Meer informatie over welke rechten en verantwoordelijkheden je hebt als houder van een .pro domeinnaam lees je op de ICANN website.

Professionele .pro domeinnaam bij Hostnet

Wil je een professionele website online zetten? Een .pro domeinnaam kan dan zeker niet ontbreken. Bij Hostnet controleer je via een domeincheck jouw .pro domein eenvoudig online. Heb je interesse in andere domeinextensies? Bij Hostnet vind je een ruim aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld ook een:

Heb je al een domein in bezit? Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw domeinen eenvoudig op 1 plek. Wil je dat wij naast je .pro domeinregistratie de webhosting voor jouw website regelen? Ook dit is geen probleem bij Hostnet. Wij bieden meerdere hostingoplossingen aan, zodat er zeker iets van je keuze bijzit.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.